Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél régi pasiddal újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél régi pasiddal újra?

Figyelt kérdés

15 éves koromban anyán keresztül megismertem egy pasit. Én vigyáztam a kislányára időnként. Ő 37 volt elvált és ilyen igazi magas izmos vagány jópasi. Eltelt így 1 év és addigra én már mindenhova mentem velük, meg akkor is ott voltam nála mikor a lánya nem volt ott...ilyenkor főztünk, Kajáltunk, filmeztünk,nevettünk.

Vele feküdtem le előszőr és emlékszem hogy milyen kedves meg türelmes volt végig. Sőt utána még 1 pezsgőt is kinyitott és koccintottunk. Nagyon bele zúgtam. Ilyen igazi idóta módon. Ő viszont nem vette zokon sose és nem nevetett ki. Pedig így visszagondolva csináltam egy csomó gyerekes hülyeséget. Mikor nála voltam mindig csinált kaját, ágyba hozta a reggelit, folyton dicsért milyen szép vagyok. És mikor dugtunk vele ilyen percek alatt élveztem el.

Meg elkezdett cipőket ruhákat telefont venni nekem, de ott hagytam nála, mert mit mondtam volna otthon ki vette nekem?

Erre is csak annyit mondott, ahogy akarod. Úgy lesz minden ahogy te szeretnéd.

A szülinapomra is hatalmas rózsacsokrot meg tortát vett, meg tudta hogy imádom a mosómedvéket, és régi álmom megfogni megsimogatni.

ezért elvitt egy olyan helyre ahol lehet őket simogatni, ölbe venni megetetni...

Az volt a legjobb szülinapom

Aztán elment így 2 év, én meg egyre többet mentem bulizni a barátnőimmel, némi drogozás is befigyelt és akkor mondta hogy szerinte vége.

És hogy nem haragszik meg semmi, szeret engem, de éljem az életet mert ez mindenkinek jár. Egyszer vagyok csak fiatal. Viszont innentől ő ennek nem lesz a része. Sokat sírtam utána. Nagyon ki voltam akadva, de nem könyörögtem neki.

Eltelt 9 év.. Ő 47 éves én meg 25.

És ezalatt arra kellett rájönnöm, hogy a pasik akikkel voltam ezalatt, parasztok. És ilyenek hogy ágyba reggeli, meg szerelmeskedés után koccintás pezsgővel, vagy hogy elkésziti a kedvenc kajám, vagy Hogy figyel arra mi a titkos álmom és teljesíti azt, ezek ilyen elképzelhetetlen dolgok. A pasinál meg ezek voktak az alapok. Még elmosogatni se tudnak maguk után a legtöbben nemhogy udvarolni, bókolni és szakszerűen szerelmeskedni egy nővel.

Azért jutott ez az egész az eszembe, mert tegnap összefutottam a pasival. És ugyanúgy néz ki, csak oldalt kicsit megőszült. Mosolygott, mondta hogy milyen szép vagyok.. Kicsit dumáltunk Aztán elment.

Én viszont ezek után rájöttem hogy akarom őt.

Rá írjak? Mert parázok, nem akarom elszúrni vele megint.

Nincsen most senkije azt már lekérdeztem közös ismiktől.

szept. 8. 16:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Azért nem full love story ez.

Mert tudom hova vezet. Oda hogy a hatalmába kerít mint a múltban és megszünteti a világomat.

És szerintem én is megváltoztatom őt... Régen sokszor elmondta hogy őt nem érdekli a világ és senki se.

Csak én érdeklem meg a lánya.

Csak a mi világunk, mert neki az a valóság.

De én látom hogy ő alapjaiban más mint én.

Ő magányos... Régen is láttam ezt, és most is, és azt is hogy ő ezt szereti így. Ő direkt választotta ezt. Az ő világába nagyon kevés ember fér bele. Annak ellenére hogy tudom hogy végigcsajozta a külön töltött 10 évet, érzelmileg őt megközelíteni szinte lehetetlen másnak. És azt is tudom hogy miért nem lehetséges ez senkinek csak nekem.

Nekem viszont van sok barátnőm, meg instán 500 lájkolóm... Ne nevessetek.

Így is hogy vele vagyok és nem telózok 5 napja csak ma, van vagy 90 üzenetem hogy hova tüntem. Meg mi van? Hol vagy üzik?

De most lesza rom mindet)... És ha ez így marad köztünk, végleg le fogom, és el tűnök vele a gec ibe a világból)

És esélyes hogy így lesz, mert tegnap megint megelőzött. Haza akartam menni ruháért este, így nem aludtam volna ott vele.

Mire a szekrényből elővett egy halom új bugyit, zoknit, pólót, mind a pontos méretem, hogy ma vette őket nekem,nézzem meg jók e. És szeretné hogy ne menjek el.

Ez meg ilyen piti fura dolognak hat elsőre.

De belegondolva?

Ment a lányáért a suliba, majd el mentek együtt nekem cuccokat venni.

Ki tesz ilyet rajta kívűl?

aztán felvitte a lányát az anyjához , majd jött értem.

Am ezen is tisztára izgulok. Már nagy a lánya 14 éves. Szerettük egymást nagyon, régen mikor vigyáztam rá.

Sokszor írt nekem a kislány. Még a szakításunk után is írt. Én meg egy darabig visszaírtam neki kB 1 évig... Aztán már nem.

Tuti haragszik rám ezért.

Most szombaton talizok vele is.

Régen erre azt mondta a pasi, hogy nyugi van már, ne pedálozz a gyereknek. Te az enyém vagy.

Semmit se kell tegyél azért hogy szeresselek téged.

A lányomnak van anyukája. Te nem pótanya vagy hanem a szerelmem. Nem kell nyaliznod neki. Így is jobban szeret téged, mint az anyját... És én is.

Aztán azzal is ledöbentett mikor elmondta 2 napja , hogy anyámmal havi 1-2x rendszeresen beszélgetnek Messengeren.

Anyám alkesz...ő Beteg ember, kB csoda hogy még él, ezt a pasi is tudja.... Szégyellem is,hogy ő ezt tudja. De mivel anyával fiatal koruktól ismerik egymást, érthető ha jóban vannak.

Anya már akkor full alkesz volt mikor 16 évesen összejöttem a pasival.

Kérdeztem hogy minek beszél vele?

Mire mosolygott.

-Nem egyértelmű? Mert azóta is minden nap csak rád gondolok... És beleőrültem hogy nem tudok rólad semmit.

Anyád meg beba szva szeret csacsogni, ismered milyen, így mindig tudtam, hogy éppen mi volt veled az évek alatt, milyen az életed.

szept. 13. 21:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Cuki, de ha akarsz gyereket akkor azért gondold meg egy kicsit. Bár ha ilyen magának való a csávó akkor biztos egészségesen is él, és fiatalabb a biológiai életkora mint a valódi. Talán alkalmas még rá, ha akarsz. Ha nem akkor mindegy. De ha jól megvagytok akkor hagyd hogy vigyázzon rád. Ja és ne add fel a személyiségedet, szerintem nem is kell.
szept. 13. 21:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Üdítő volt ezt olvasni, több happy endes kérdés kellene, én drukkolok nektek.
szept. 14. 08:20
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Teleposztoltad azt a virtualis vilagot amit te hiszel valosagnak mert uj generacios zombi vagy.. o joval idosebb nalad es az nem kulon vilag ha nem az az igazi valosag , csak te ebben a virtualis fosban szocializalodtal ezert nem tudod milyen a normalis szabad es egeszseges elet.. mert az insta meg tiktok minden csak nem a valosag!
szept. 14. 14:06
 25/25 A kérdező kommentje:

24.

Tudom.

Vele is beszéltem erről, de ő sose ad tanácsot kéretlenül és nem okoskodik.

Hanem unszolás hatására néha elmesél 1 példát az életéből.

És akkor elmondta, mikor ez szóba jött, hogy fiatalon nem azért bandázott a haverjaival mert de jó is ez. Hanem mert unatkozott és nem volt nője.

És hogy az insta ugyanez.

Szeretet éhes és magamutogató emberek keresnek visszaigazolàst, hogy nem nevetséges lúzer senkik, hanem valakik.

Elmondta hogy megnézte az instán a videóim, képeim és ő szerinte mindből süt, hogy tetszelegni akarok, azt akarom hogy szeressenek a senkik... És csak arra építem ezt fel, hogy az átlagostól én szebb nő vagyok, nem pedig arra hogy produktumot eredményt mutatok fel.

És hogy ez logikus. Mert az ember arra született, hogy szeressen és szeretve legyen. Mindenki ezt akarja. Mindenki ezt keresi. Erről szól az élet lényege.

És ha ez nincs meg természetesen, akkor mesterségesen fogja keresni az ember. Azért teszed ezt, mert úgy érzed, hogy nem vagy szeretve.

De itt, ebben a lakásban baba... Te az én istennőm vagy.

Hallgattam őt , végiggondoltam. És tényleg így van. Nem tudtam mit rá mondani. Mióta vele vagyok senki se kell. Válaszolni se akarok senkinek se.

szept. 14. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!