Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél régi pasiddal újra?
15 éves koromban anyán keresztül megismertem egy pasit. Én vigyáztam a kislányára időnként. Ő 37 volt elvált és ilyen igazi magas izmos vagány jópasi. Eltelt így 1 év és addigra én már mindenhova mentem velük, meg akkor is ott voltam nála mikor a lánya nem volt ott...ilyenkor főztünk, Kajáltunk, filmeztünk,nevettünk.
Vele feküdtem le előszőr és emlékszem hogy milyen kedves meg türelmes volt végig. Sőt utána még 1 pezsgőt is kinyitott és koccintottunk. Nagyon bele zúgtam. Ilyen igazi idóta módon. Ő viszont nem vette zokon sose és nem nevetett ki. Pedig így visszagondolva csináltam egy csomó gyerekes hülyeséget. Mikor nála voltam mindig csinált kaját, ágyba hozta a reggelit, folyton dicsért milyen szép vagyok. És mikor dugtunk vele ilyen percek alatt élveztem el.
Meg elkezdett cipőket ruhákat telefont venni nekem, de ott hagytam nála, mert mit mondtam volna otthon ki vette nekem?
Erre is csak annyit mondott, ahogy akarod. Úgy lesz minden ahogy te szeretnéd.
A szülinapomra is hatalmas rózsacsokrot meg tortát vett, meg tudta hogy imádom a mosómedvéket, és régi álmom megfogni megsimogatni.
ezért elvitt egy olyan helyre ahol lehet őket simogatni, ölbe venni megetetni...
Az volt a legjobb szülinapom
Aztán elment így 2 év, én meg egyre többet mentem bulizni a barátnőimmel, némi drogozás is befigyelt és akkor mondta hogy szerinte vége.
És hogy nem haragszik meg semmi, szeret engem, de éljem az életet mert ez mindenkinek jár. Egyszer vagyok csak fiatal. Viszont innentől ő ennek nem lesz a része. Sokat sírtam utána. Nagyon ki voltam akadva, de nem könyörögtem neki.
Eltelt 9 év.. Ő 47 éves én meg 25.
És ezalatt arra kellett rájönnöm, hogy a pasik akikkel voltam ezalatt, parasztok. És ilyenek hogy ágyba reggeli, meg szerelmeskedés után koccintás pezsgővel, vagy hogy elkésziti a kedvenc kajám, vagy Hogy figyel arra mi a titkos álmom és teljesíti azt, ezek ilyen elképzelhetetlen dolgok. A pasinál meg ezek voktak az alapok. Még elmosogatni se tudnak maguk után a legtöbben nemhogy udvarolni, bókolni és szakszerűen szerelmeskedni egy nővel.
Azért jutott ez az egész az eszembe, mert tegnap összefutottam a pasival. És ugyanúgy néz ki, csak oldalt kicsit megőszült. Mosolygott, mondta hogy milyen szép vagyok.. Kicsit dumáltunk Aztán elment.
Én viszont ezek után rájöttem hogy akarom őt.
Rá írjak? Mert parázok, nem akarom elszúrni vele megint.
Nincsen most senkije azt már lekérdeztem közös ismiktől.
Eléggé sántít ez az egész. A történet úgy folytatódna, hogy te szeretnél még gyereket, ő meg már nem.
Vagy: megint együtt vagytok x évet, és akkor rád tör a kapuzárási pánik, mert ő addigra kb 55-60 lesz, te meg 35.
Szerintem gondold át ezt az egészet.
A leírásodból nem látszik, hogy te mi mindent tettél érte. Ez a kapcsolat rólad szólt, hogy ő körülötted ugrált, és te ennek ellenére unatkoztál, és mentél bulizni.
Ő kb egy apát és egy partnert testesít meg, de elég zavarosan.
3.
Én nem sokat tettem érte. Mégis mit adhattam volna? 16 évesen nem volt pénzem meg semmi. Meg ő ilyen kicsit magának való, önálló, önellátó senkitől nem kell semmi se ember.
És nem ugrált körbe, hanem ilyen alapból. Gondolom azért mert felnevelt egy kislányt.
De emlékszem ezzel néha szoptattam is)
Léci szárítsd meg a hajam.
Ő meg ilyenkor mindig átkapcsolt apuba, mert megszokta hogy ő szárítja a kislánya haját..
Felállt ilyen világ fájdalom arccal, elkezdte csinálni .. Aztán látta hogy röhögök közben, leesett neki mi van, aztán ő is elnevette magát összeborzolt és otthagyott.
Nem 8.
A figyelmességével, a kedvességével a vonzó külsejével és a szerelmével vett rá a dugásra.
Vagy lehet hogy én őt? Hm?
A többi az utána jött csak.
Akkor is gaz, hogy egy 35 eves felnott ember egy 15 eves kislannyal szexelt. Nem normalis.
Ugyannanyi idos vagyok, mint te, de te egyedfejlodesileg nagyon le vagy maradva, ha szerinted 1, egy 35 eves ferfi egy 15 eves kislanyba szerelmes, 2,ha szerinted ez igy teljesen rendben van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!