Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Vagy én gondolom túl?
A párommal 3 hónapja vagyunk együtt,de az első másfél hónapot azt úgy mond külön töltöttük,nagyon ritkán találkoztunk, mert távol dolgozott.
Már másfél hónapja éjjel-nappal együtt vagyunk,mert sikerült megoldani a helyzetet. Rakerdeztem arra ,hogy mit érez irántam és azt mondta, hogy kedvel,de még nem szeret. Vagyis nem érzi úgy.
Nem baráti kedvtelésről van szó,ezt ő is kijelentette. Több nyilván,de még nem szerelmes.
Azt mondta azért,mert már csalódott és tart tőle,viszont velem akar lenni.
Talan idővel belém szeret..
Neha úgy erzem,hogy szeret,mert törődik velem és érzem, látom rajta.
De hát így, hogy ezt mondta nem tudom mit gondoljak.
Mond ki te neki.
Egy tapasztalt pasi nem fogja kimondani elsőnek. Alapszabály.
Rombolná a keretet az értékét.
Amúgy meg wtf csajszi?
Ott van veled, téged akar.
Akkor miért nem a tetteket nézed és miért a szavakat várod?
#2 Pedig igazán jó lenne ilyet hallani! Honnan szedted ezt a szabályt?
Kérdező, muszáj mindent kimondani? Az nem elég, hogy jó együtt?
Az előbb ugyanilyen kérdés volt, ők 4 hónapja járnak. Mi van veletek, fiatalok?
3.
Mert ha te mondod ki elsőnek, akkor a nő nyeregben lesz. Nem fog többé pedálozni neked.
Nem akar többé megfelelni neked.
Végül nem akar veled lenni se.
Pont az ellenkezője a cél ha hosszútávra akarod a nőt.
Folyamatosan éreztetni kell vele, hogy te nemcsak neki, de más nőknek is kellenél.. És az hogy itt van most veled csak egy adott helyzet nem pedig stabil helyzet.
De olvasd el újra a kérdést.
A pali kefélt, rendes volt, majd letolt egy profi flegma stílust, a kérdező vonzalma iránta meg fellőtt az égbe ettől.
6.
Az álmaidban van Max.
A párkapcsolat az maga a játszma)
A válaszokat elnézve igazán mázlistának érzem magam, hogy részemről a párválasztás már a múlté.
Kérdező, nyugi, türelem! Érezd jól magad vele, minden kapcsolat így kezdődik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!