Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért én vagyok a ge ci egy ilyen szituban?
Megismertem 2 csajt. 20 évvel fiatalabbak tőlem, de ittunk buliztunk....
És az egyikük egy full 10 pontos baba. Szebb csaj mint palvin barbi, arcra is és testre is. A másik is nagyon szép csaj, de ő nem ennyire nagyon.
Szóval a bulizás alatt annyira nem estek szét, hogy megdugjam mind a kettőt.... De fész ismerőseim lettek stb.
És a nagyon szépre rányomultam.
Messengeren esténként duma, tali, randi, fagyizás, tehát alakult.
De nekem meg van 1 kislányom. És mivel a csaj többször volt már fenn nálam a gyerekem is ismeri sőt szereti őt. Nevetnek, megviccelnek engem stb, tök jó humorérzéke van a csajnak amúgy.
Lehet vele nagyon nevetni mert okos, minden poént vàg.
És akk elmentünk 1 programra a múltkor.
Ahol a csaj ült a kocsiban... Nézett maga elé. A komunnikációnk kimerült az igen, nemben.. Én meg wtf? A kislányom meg ült hátul,
csalódott csendben,hogy a csaj hozzá se szól. Míg máskor egész nap nevetnek, viccelődnek együtt.
Kérdeztem a nőt, hogy minden rendben?
Erre jah, azt meredt maga elé.... Full másnapos volt... Levágtam.
Ezért hanyagoltam, nem hívtam többet.
Mert nem vok kíváncsi egy zombira.
És rányomultam a másikra. És ő egy annyira kedves cuki csaj és szép, hogy én vele összejöttem. Őt akarom. Ő nincs még a zűlésnek azon a szintjén mint a másik csaj.
Erre az első most átment tűzokádóba.
Írogat nekem, hogy te ge ciláda...
Meg mások mesélték, hogy üvöltözik a csajommal az utcán.
Plusz mivel fiatalok a mostani nem legyint és röhög ezen, hogy hisztizik a barátnője,és hagyja ott a fa szba,ahogy 1 normális ember.
hanem neki ez ilyen komoly dilemma. Hogy most mi legyen?
Én elmondtam neki mi legyen. Őt akarom senki mást. Viszont neki meg most választania kell köztem, meg a barátnője közt.
És kajak nem 1 értelmű, hogy a barátnője ellenében, akit kukáztam, engem fog választani, mivel ő a béta csaj kettejük közül, és általában azt csinálta eddig amit az alfa nő mondott neki.
Szóval?
Várjak mi lesz?
Vagy avatkozzak be akár erőszakosan?
Mert rettentő fiatal lányokkal kavarsz, az tetszik amikor veled buliznak, az már nem amikor nem veled. Mit vársz, ha nekik jelenleg még ez az életük? Nem gyerek van, nem család, nem lakáshitel, hanem szórakozás, önmegismerés, barátkozás, szerelmek. Teljesen természetes.
Szóval ennek ellenére, te jobbra balra válogatsz közöttük, konkrétan csak a leírás alapján tárgyiasítod őket (béta, szép, jó, züllött - ezekkel kb karaktereket teremtesz mint a mesében, nem valós, sokdimenziós embereket). A gyerekedhez hordod őket, annak ellenére, hogy feltehetőleg ők még nem készülnek veled megállapodni (a leírtak alapján te velük még kevésbé) és elvársz tőlük bizonyos viselkedést. Majd ha esetleg úgy viselkedik, hogy az ő élete diktálja akkor kidobod egyről a kettőre, mert jogod van hozzá. Nyilván akkor ott a másik, a kevésbé szép, aki jobb híján persze mostmár jó és kedves. Ez így leírva önmagában mindenkire nézve degradáló. Szerintem keress valakit, aki veled egyenrangú és arra vágyik amire te, ne keress kislányokat arra, hogy uralkodhass felettük és bájologhassanak veled, ameddig neked tetszik. (És ne dugj körbe barátnőket, mert ez rád nézve kellemetlen, hogy igazából neked mindegy ki van csak legyen.)
Szóval a leírtak alapján sajnos kicsit sem szép, érett vagy jó a viselkedésed.
Nincs ez így.
Mert a fiatal csajok közt is van családcentrikus, már fiatalon is.
Nem mindegyikük olyan, hogy buli, ivászat, jó kocsis pasi és ennyi.
Ők csak odacsapódnak az ilyen csajokhoz, hogy szeressék őket.
A kislányom anyja is kiscsaj volt mikor megismertem és nem volt buli őrült sose, meg bandázós se.
Jó isten de gáz vagy. Szegény gyereked.
"Szóval a bulizás alatt annyira nem estek szét, hogy megdugjam mind a kettőt...."
Akik ilyeneket csinálnak, azokra van egy bizonyos szó.
"Ő nincs még a zűlésnek azon a szintjén mint a másik csaj."
Magaddal törődj inkább.
Mert szerinted ki a g.ci? Főzted az egyiket mert jobban bejött külsőleg mint a másik.. De mivel olykor kiütte magát váltottál a másikra aki juj de szuper nő lett hirtelen a szemedben.. Pedig eddig is ismered mndkettőt.
Ha most neked alakulna egy nővel, beleéled magad stb.. Aztán ő inkább összejön a barátoddal akkor az neked jól esne? Szerintem szánalom vagy.
Bakker 20 éves csajoktol mit vársz? Komoly értelmi szinteket higgadt értelmes konfliktus
kezelési módszereket?
Ők ugy vitáznak rajtad mint vmi pincsin. Hogy en kaptam eloszor en megyek vele biciklizni, mire a másik berosál mert ő is elvitte sétálni egy körre és mist ezen balhéznak.
Hallod vegyél nekik vmi körömlakkot aztan csend lesz. Nem te vagy családapa bakker? Ráadásul lanyod ia van.
A 16 évesek nem ilyenek. Még óvatosak szerelmesek félenkek udvariasak még kinyitják az ajtót virágot vesznek és nem a szexre mennek.
Később lesznek romlottak, a vénkecskék agya meg már teljesen mocskos csak mindenféle tisztelet szeretet nélküli röfögő disznók csak.
Taníts Mester Troll!
20 évvel fiatalabb gyönyörű nők veszekszenek rajtad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!