Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire tudtok tiszta szívvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudtok tiszta szívvel belevágni egy új kapcsolatba? Tapasztaltok-e érzelmi kiégést?

Figyelt kérdés
Kérdésem főként azokhoz szól, akik már túl vannak több kapcsolaton is. Át tudjátok-e adni magatokat az érzelmeiteknek, vagy a múlt sérelmei, rossz berögződései, lezáratlan helyzetei visszaköszönnek?

szept. 2. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Minden kapcsolatomat tiszta lappal, valódi érzelmekkel kezdem
Nem tudok már úgy megnyílni, bízni mint régen, de belevágok az új kapcsolatba
A csalódások miatt már nem keresek párt
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Pont tegnap este beszéltük meg egy pasival, hogy komolyabbat szeretnênk egymástól.

Nehéz, bennem azért még van önértékelési zavar. Nem igazán hiszem el, hogy valakinek én kellek és nem csak azért, mert nincs más.

Viszont nagyon szeretnék vele lenni, mert n ês egészen máshogy

szept. 2. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, bocsi elküldtem hamarabb. Szóval megszerettem, szeretnék vele lenni és nagyon sokmindent máshogy szeretnék csinálni, mint az eddigi kapcsolataimban.
szept. 2. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatot el kell gyászolni, és utánna talpra állni. Ez akár évekbe telik.

Ha egyik kapcsolatból a másikba ugrassz, nem lendülsz túl a régi dolgokon akkor ne csodálkozz, hpgy semmit nem dolgoztál fel.

szept. 2. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretnék hinni benne hogy van még valaki valahol, akivel egymást boldogíthatnánk az életünk hátralévő részében.

Mostanra elérkeztem oda az életem útján hogy eléggé ismerem magamat és tudom mit szeretnék egy párkapcsolattól.

A szívem már nyitva áll, csak hol vagy? :)

szept. 2. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nyitott voltam ismerkedéskor, nem zárkóztam el régi sérelmek miatt, viszont a jelenlegi kapcsolatomban azért néha kiütköznek apróságok, amiket megdöbbenéssel tapasztalok magamon. Nem vagyok bizalmatlan, de azt észrevettem, hogy az önbizalmam elég sok mindenben sérült. Egy példa a sok közül: egyik volt párom beszólogatott a fenekemre, hogy kis jól irányzott edzéssel mennyivel feszesebb és formásabb lehetne (nem véletlenül ex). A jelenlegi párom kezdetben elejtett néha egy-egy megjegyzést, hogy mennyire szereti nézni, ahogy előtte megyek fel a lépcsőn, sokszor még be is indult a puszta látványtól. Én jó sokáig megakadtam az ilyen megjegyzéseken, azt hittem gúnyolódik (nem tettem szóvá, csak így éreztem), aztán arra gondoltam, hogy ez egy "kegyes hazugság" tőle és csak azért mondja, mert kedveskedni akar. Nagyon sok időbe telt, mire elhittem, hogy tényleg komolyan így gondolja és ahhoz is az kellett, hogy számtalanszor megtapasztaljam tettek és elejtett bókok nyomán, hogy tényleg ennyire beindítja a látvány. Kb ezer alkalom amikor rajtakaptam, hogy bámulja a fenekemet miközben készülődök reggel és még fehérneműben szaladgálok, vagy amikor lehajolok és meredt szemekkel mustrál hátulról. Kellett a tettleges bizonyíték és nem volt elég a kimondott szó az egomnak. Szomorú, de ez van, mégis maradt nyoma a korábbi sérelmeknek.
szept. 2. 15:02
 6/6 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
4: Dettó! 😊
szept. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!