Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen férfi aki nagyon szeret így összebújni meg simogatni az ágyban?
Én is ilyennek tartom magamat. Egy összebújás és finom érintés vagy simogatás nagyon sokat jelent. Többet mint a szex.
Az ilyen férfit nevezik romantikusnak vagy inkább érzelmesnek?
21F
Én mondjuk a normálisban határoznám meg, de lehet hogy ez már egyeseknek az érzelmes kategória. Szerintem teljesen természetes, hogy az intimitásra nem csak a szex, hanem az összebújás, ölelkezés és beszélgetés formájában is igényed van. Ha nincsen, inkább az a problémás, az inkább jelez elfojtást, rossz kapcsolati mintákat. Gondolj csak bele még az állatok is órákat töltenek a családjuk/szeretteik körében, a macskafélék mosdatással, dorombolással, a majmok kurkászással, stb., amik mind a kötelék kifejeződései. Szóval ez nem egy hatalmas extra igény, hanem mint kapcsolatokkal rendelkező, szociális lény alapvető.
(Persze van egy nagyon rossz társadalmi férfiképünk, ami ezt negatívan minősíti, de ez igazából inkább szenvedést okoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!