Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezeljem a feltörő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem a feltörő féltékeny érzéseket?

Figyelt kérdés

Már megint képbe került egy nő, aki utoljára kb. 10 éve volt napirenden, és akiről már rég azt hittem, végleg eltűnt a süllyesztőben...

Van ez a nő, aki tehát utoljára a 20-as éveink elején volt napirenden kb. 3-4 év erejéig.

A férjem már akkor, felnőtté válásunk legelején is tetszett nekem, de még egy 3-4 évig nem volt köztünk semmi, mert ő ebbe a nőbe volt beleesve. Rajta csüngött, aztán összejöttek, jártak pár évig. Amíg együtt voltak, addig bennem is csökkent a vágy a férjem iránt, és én is ismerkedtem másokkal. Mikor végül szétmentek, utána kb. egy évvel jöttünk össze férjemmel. Kb. most van 10 éve, hogy összejöttünk, és azóta nem volt napirenden ez a nő. De most megint...

Nem tudom mennyit számít, de azt tudni kell, ők azért mentek anno szét, mert a nő szakított, és a férjemet nagyon megviselte ez a szakítás. Halálosan szerelmes volt belé.

Hát szóval 10 év eltelt, nem vagyunk már 19-23 évesek. Én speciel 32 vagyok, maholnap 33. Férjem már 33.

És képbe került ez a nő, ami triggerelt bennem egy csomó rég elfeledett rossz érzést. Tudjátok, régen mikor epekedtem férjem után, ő meg belé volt szerelmes. Most is olyan érzésem van, mintha versenyeznem kéne vele. Ami vicc. Házasok vagyunk, gyerekünk ugyan még nincs egészségügyi okokból, de lesz. Felépítettünk egy házat és egy életet együtt, megannyi közös sírós-nevetős emlékünk van. Már nem az a fiatal kiscsaj vagyok, aki távolról vágyodhatott a szerelme után.

Azt is leírom, a nővel mi történt a 10 év alatt. Ő is házas, a férje amúgy tök normális ember. Ők fél évvel a férjemmel való szakítás után már összejöttek amúgy, anno az a hír is megviselte a szerelmi bánatos férjemet. (Ha emlékeztek, írtam, ekkoriban mi még nem jöttünk össze, csak 1 évvel a szakításuk után.) A nőnek és férjének már van egy gyerekük, és külföldön élnek vele. Nem túl releváns, de úgy tudom, nem akarnak több gyermeket.

Remélem amúgy követhető, amit írtam, de ha zavaros, leírhatom másként:

Vagyok én N. Van ez a nő, K. Van a férjem, P. És van K férje, Z. Tehát 2011-14-ben én, N, már oda voltam P-ért, de ő bele volt bolondulva K-ba, és össze is jöttek. Pár év után K szakított P-vel. Fél évvel később K összejött Z-vel, én, N pedig végre megkaparintottam P-t 1 évvel a szakítás után. Ugorva 2024-re, azóta K és Z is házasok, meg mi is, N és P.

Szóval leírtam mindent igazából, amit az én, meg amit a nő (K) életéről tudni érdemes a dologhoz. Még az a szerencse, hogy külföldön laknak. De attól még a nyáron találkoztunk velük, és a férjem (P) sokat beszélgetett vele. Ez most volt augusztusban.

aug. 31. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kívül vaj valami más? Hivogatjak egymást, vagy mitől félsz?
aug. 31. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most vannak arra utaló jelek esetleg, hogy felvették a kapcsolatot? Chaten vagy egyéb formában?
aug. 31. 16:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs, csak az augusztusi találkozás történt meg. De nekem nagyon sok mindent felhozott a múltból... A régi érzéseket: mardosó féltékenység, "kevés vagyok" érzés. És úgy érzem, mintha versenyeznem kéne vele.
aug. 31. 16:40
 4/6 A kérdező kommentje:

De amikor mélyen és őszintén belegondoltam, akkor amúgy az is leesett, hogy lehet a baba téma is zavar. Nekünk egészségügyi okokból még nincs gyerekünk, és bár remélhetőleg lesz később, garancia nincs rá. És 33 éves embereknél azért az óra is nagyon ketyeg ezt illetően...

Ennek a nőnek meg ugye már megvan a gyereke is.

aug. 31. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nincs mitől tartanod, ha nem is az országban élnek, nincsenek különösebb jelek arra vonatkozóan, hogy a férjed keresi, titkolózik vagy ilyesmi. Szerintem ezeknek a találkozónak nem is sok értelme van, mi köti őket össze, myen apropója van hogy ismét felbukkant a nő?

Tudtok erről beszélni, hogy te nem szívesen találkozol vele, őt hogyan érintené ha egyik exeddel talalkoznatok? Persze nyilván lejön az írásból, hogy te szeretsz jobban, azért vagy aggódó, de lehet hogy nincs mitől.

aug. 31. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért találkoztak. Nekem se tetszene. 10 év után miért kell találkozni? Nem lepődöm meg azon, hogy féltékeny vagy.
aug. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!