Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes ebben a helyzetben?
19 év korkülönbség? Nem kevés, de sokszor akadnak extrémebb példák is. Ha úgy érzed fejben érettebb a koránál, akkor miért ne?
Nem is értem a sok kiakadást, úgy írnak, mintha 12 éves lányról beszélnél, vagy 40 év lenne a korkülönbség. Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
13 bakker a kerdezo is látja hogy gyerekagya van.
Nem szint.
Ahogy a legtobb nő se az néha.
Rajta is múlik, hogy lesz-e valami. Nyilván ha ő nem akar tőled semmit, úgy nehéz. Ha meg igen, akkor ne foglalkozz a negatív hangokkal. Itt picit túllihegik a dolgot az emberek.
Igen, de 10-20 év múlva még fejlettebb leszel, még többet fogsz tudni. Ez az élet rendje egy normális embernél.
Én a helyedben belemennék. Nem kell szerintem lenézni a 18 éves nőket hogy kislányok, a nők maguk is sokszor hangoztatják hogy korán érnek, vegyük őket komolyan. Egy megbízható, tapasztalt férfira vágyik, aki te vagy neki.
Én nem ítélem el a lányt, csak mert sokkal idősebb férfi tetszik neki is. Sok lánynak bejöm ez és ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!