Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a helyes ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az edzőteremben egy ideje nézegettük egymást egy lánnyal. Nemrég beszédbe is elegyedtünk, csetelgetünk, viszont van egy probléma. Ő 19 éves én pedig 38 és azt hiszem, hogy kezdek belezúgni. Úgy érzem, hogy nem helyes ez így, ezért is írok ide.
aug. 30. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Varrd le ez se kulonb mint a 40 es nő.
aug. 30. 20:29
 12/21 A kérdező kommentje:
10: jaj, nagyon! :D úgy sztorizik, mint egy lelkes gyerek. Nagyon aranyos.
aug. 30. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

19 év korkülönbség? Nem kevés, de sokszor akadnak extrémebb példák is. Ha úgy érzed fejben érettebb a koránál, akkor miért ne?

Nem is értem a sok kiakadást, úgy írnak, mintha 12 éves lányról beszélnél, vagy 40 év lenne a korkülönbség. Azért ne essünk már át a ló túloldalára.

aug. 30. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

13 bakker a kerdezo is látja hogy gyerekagya van.

Nem szint.

Ahogy a legtobb nő se az néha.

aug. 30. 20:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én sem értem. Ráadásul úgy is írtam, hogy ténylegesen elkezdtem komolyabban érezni iránta, még beszélgetésen kívül semmi nem volt. Pont ezért is kértem mások véleményét, mert úgy érzem, hogy talán jobb is lenne, ha így marad. Azért rá is tekintettel kell lennem.
aug. 30. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
Vannak 30-asok is akiknek gyerek agyuk van. Arra is törvényt kéne hozni? Miért ne lehetne mellette értelmes, intelligens, érett lány? Azért 19 évest ne hívjuk már gyereknek. Az már fiatal felnőtt. Komolyan nem értem mit akarnak egyesek. Számítson 25-től felnőttnek egy ember jogilag? Vagy 30-tól? Elég idős, hogy szavazzon, alkoholt, cigit vásároljon magának, önként házasodjon. Nagykorú. Miért kell úgy csinálni, mintha valami éretlen kislányról lenne szó?
aug. 30. 20:48
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Rajta is múlik, hogy lesz-e valami. Nyilván ha ő nem akar tőled semmit, úgy nehéz. Ha meg igen, akkor ne foglalkozz a negatív hangokkal. Itt picit túllihegik a dolgot az emberek.

aug. 30. 20:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Urolsó, azért, mert visszatekintve a 19 éves önmagamra, baromira nem ott tartok érzelmileg/önismeretben, mint most. Nekem is 16 évvel idősebb párom van, de mostmár tisztában vagyok magammal, azzal, hogy mire vágyok/mit akarok. Ez 19 évesen még nem volt így.
aug. 30. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
12%

Igen, de 10-20 év múlva még fejlettebb leszel, még többet fogsz tudni. Ez az élet rendje egy normális embernél.

aug. 30. 20:57
 20/21 anonim ***** válasza:
23%

Én a helyedben belemennék. Nem kell szerintem lenézni a 18 éves nőket hogy kislányok, a nők maguk is sokszor hangoztatják hogy korán érnek, vegyük őket komolyan. Egy megbízható, tapasztalt férfira vágyik, aki te vagy neki.

Én nem ítélem el a lányt, csak mert sokkal idősebb férfi tetszik neki is. Sok lánynak bejöm ez és ez normális.

aug. 30. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!