Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg igaz lehet hogy nem csalt meg?

Figyelt kérdés
Történetünk ezeleőtt egy évre nyúlik vissza mikor összejöttünk. Teltek múltak a hónapok aztán így 3 hónappal ezelőtt én elkezdtem teljesen eltávolodni a lánytól . Nem úgy éreztem iránta már stb de ő mindig annyira szeretet hogy sose dobott hanem próbált kitartani,de aztán abba maradt egy nap a beszélgetés és eltávolodtunk 3 hónapra egymástól. Sokszor probálkozott hogy beszéljük meg meg utána néhányszor találkoztunk is. De most ismét elkezdtünk veszélgetni és találkozni meg persze a kapcsolatunkról beszélni. De egyszerűen rettegek a gondolattól hogy félre léphetet. Én nem csaltam meg őt viszont viselkedtem úgy vele szavakban hogy lehet megérdemeltem volna de ő váltig állitja hogy nem csalt meg nem történt semmi csak egy palival beszélgetett de azt is csak 2-3 napig és az is rólunk. Szerintetek ezeknek lehet hinni? Ezeknek a szavaknak hogy tényleg nem csalt meg?

aug. 26. 04:55
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Szóval úgy eltávolodtatok 3 hónapra, hogy nem is beszéltetek, és csak "néhányszor találkoztatok?

Meg te voltál az, aki nem úgy érzett iránta?

És ezek után te nyünyögsz azon, hogy vajon volt-e mással vagy nem? Megcsalásnak felesleges lenne nevezni, mivel te minden voltál, csak a társa nem.

Te hajtanád be a hűséget? Inkább örülj, hogy még egyáltalán szóbaáll veled.

Fabatkát nem érsz.

Csak egy birtokló, egomán sz.ar ember vagy.

aug. 26. 05:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem csalt meg!

Az lehet, hogy lefeküdt mással, de ha te 3 hónapra parkoló pályára tetted, akkor semmi közöd nincs hozzá, hogy ő azalatt mit csinált.

aug. 26. 05:41
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem csalt meg. Az egesz kapcsolathoz valo hozzaallasa alapjan mondom. A kapcsolatotok dinamikaja olyan,h nem tud toled eltavolodni. Biztis,hogy nem csalt meg es sose fog.
aug. 26. 06:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mit csinált más férfiakkal és mit nem, téged megcsalni semmiképpen nem tudott, mivel te az elmúlt három hónapban egyértelműen kommunikáltad felé a viselkedéseddel hogy nem vagytok párkapcsolatban.
aug. 26. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Játszol vele,és te vagy felháborodva,ha lefeküdt volna valakivel?Nem is voltatok együtt.Most se kellene szóba állnia veled.
aug. 26. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy csalt volna meg ha nem is voltatok együtt?
aug. 26. 07:31
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Apafej! Nem lenne szükséged némi jóindulatra? Hidd el, sokkal szebb úgy az élet,mint eleve besározva.
aug. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!