Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomoreknakerzem magam mert 27 evesen nem volt meg parkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnek tullendulni ezen az erzesen?
Ferfiak max szexet akartak volna, azt is akkor ha nem volt nalam jobb opcio.
Amikor hallok noket exrol, kapcsolatrol beszelni azt erzem hogy nyomorek vagyok amiert ez nekem nem sikerult soha
aug. 25. 17:26
1/9 anonim válasza:
Azért vagy az, mert annak érzed magad.
Tizenötezer lesz. Számlát kérsz róla?
2/9 anonim válasza:
Ha egy férfi ír ki ilyen kérdést, akkor mindig azt írják neki (jogosan), hogy járjon el edzeni, javítson a külsején és javítson az anyagi helyzetén. Ugyanezt tudom tanácsolni neked is.
3/9 anonim válasza:
Javíts magadon kívül-belül és majd akkor nem leszel nyomi, lehet még párkapcsolatban is lesz részed. Rajtad múlik. 🤷
4/9 anonim válasza:
Ahogy látom a leírásod, nagy valószínűséggel igen.
5/9 anonim válasza:
Írj le 5 okot, hogy miért nem volt senkid!
Írd le, hogy nézel ki! DE ŐSZINTÉN!!! Rakj be egy színésznő fotót, akire nagyon hasonlítasz, DE ŐSZINTÉN!!!!
6/9 anonim válasza:
Nyugi nem vagy nyomorék. Szerintem csak kicsit jobban kell kezdeményezned, és ahogy eddig ezután is szürd ki a akiknek csak sexre kellenél. Türel és lesz párod sok sikert!
7/9 anonim válasza:
Ha ez segít, nekem sem volt még (26/F). Mert tudom, hogy egyáltalán nem vagyok megalkuvó ebben, azt is tudom, hogy fejlődnöm kell, és azt is pontosan tudom, hogy ki az a személy <3, akiért ezt megéri csinálnom, és kamatostul kifizetődik majd
8/9 NTBS válasza:
Nem vagy nyomorék.
Eddig nem jött szembe egy megfelelő.
9/9 anonim válasza:
Bezárva élsz igy nemis lesz soha számítógép előtt ülve.
Menj edzeni ez van, vagy lusta maradsz es r.cskazol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!