Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnàl meleg férfivel?
Figyelt kérdés
Összeházasodnàl meleg férfivel, ha egyébként jó apa jelölt és megbízható? Nem tagadom beleszerettem egy ilyen férfibe (igazából sokba). A mai világban úgy is szeretőt tart a legtöbb ember házasság során. Nekem nincsenek nagy igényeim, így is kényeztet egyébként..olyan csapatmunka volt inkább a szex. Happy ending masszázsra is járt már előttem, ott szintén nők vannak. Inkább mozog ezen a pszichopata/nárci vonalon. Nekem ott lennének a gyerekek, neki meg a pasik.aug. 24. 19:04
1/8 anonim válasza:
"Inkább mozog ezen a pszichopata/nárci vonalon"
NEM.
Most menekültem ki egy ilyen kapcsolatból, soha többet nem. Pedig (sajnos) egy hihetetlenül türelmes és toleráns személyiség vagyok.
2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom nem vagy borderline (bár nem tippelgethetek) nekem csak az ilyen férfiak jöhetnek szóba:(
aug. 24. 19:33
5/8 anonim válasza:
Te sem vagy százas ha búzákba szeretsz bele...
6/8 anonim válasza:
Pedig érdekes lenne, ha sok házasságban, komolyabb kapcsolatban élő nő megtudná, kivel él együtt,milyen "érdekességei" vannak a férfinek aki a párja..
Nagyon nagy meglepetés lenne sokuknál.
7/8 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy az lenne. Én már legalább tudok róla, csak így már nem kellek neki. Neki az kell, aki elől elrejtheti.
aug. 25. 09:54
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, így nem. Csináljanak ilyesmit csak a szájer féléket imádók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!