Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy alakul ki a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakul ki a szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Randizok 2 hónapja egy férfival,én 29 ő 31.

Azt érzem hogy jó vele,vonzódom hozzá..viszont olyan sok mély dolgokról nem beszéltünk eddig,îgy szerelem nyilvàn nem tud kialakulni.

Hogy kezdenétek el egy ilyen beszélgetést pl.? Hogy tudtok megnyílni a másiknak? Azt érzem hogy ez gátol a következő lépésekben.

aug. 24. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem tudsz mellette megnyílni, spontán lenni, ne erőltesd. Az érzelmek nem így működnek.
aug. 24. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
2 hónap még nem olyan sok idő, szerintem még kialakulhat! :) Talán, ha kicsit több időt töltötök együtt, vagy elmentek pár napra valahová, ahol tudtok egy kicsit felszabadultabbak lenni, akkor magától is megnyílhat az ember.
aug. 24. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ne beszélgessetek még az érzelmekről, legyetek együtt sokat. Ha élvezitek egymás társaságát, bármi lehet. Csak ne erőltess semmit.
aug. 24. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem muszáj a szerelemre várni. Ha jó vele, jó vele.

Más meg csak szerelmes, úgy önmagában, párkapcsolat nélkül.

Nem jár kéz a kézben együtt a kettő!

aug. 24. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Magam nevében tudok nyilatkozni, nálad kicsivel fiatalabb nő vagyok. Az alapja, hogy megvan egy kémia, vonzalom. Ez a kiinduló pont, hogy valami megfog benne, másképp csak egy baráti viszonyról van szó. Aztán ahogy beszélgetünk, egyre inkább megismerem, egyre szimpatikusabb, minél többet találkozunk, annál közelebb érzem magamhoz. Nagyon fontos szerintem már ismerkedési fázisban alavető dolgokat megbeszélni a jövőt illetően, pl akar-e gyereket (én nem, szóval ez fordulópont), hol képzeli az életét, stb. Szerintem sokan egy hirtelen fellángolás miatt belekapaszkodnak valakibe, és ész nélkül ragaszkodnak. Akkor is, ha egyértelműen teljesen mást akarnak. Szerintem egy felnőtt embernek az agyát is kell használnia. Utána fontos, hogy szexuális szempontból is passzoljunk. Ha ez is stimmel, akkor menni fog minden magától. Ha már együtt vagyunk egy ideje, akkor tudom azt mondani, hogy valóban szerelmes vagyok. A lila ködöt én inkább fellángolásnak tartom, a mély érzelmekhez idő kell, valóban meg kell ismernem, hogy tudjam szeretni. Persze, vannak akiknek hónapok után mutatkozik meg a valódi énje, vannak csapdák. Szerintem a legjobb jel, ha természetesen jönnek a dolgok, tudtok gördülékenyen beszélgetni, magatokat adni, és kölcsönös a vonzalom. Reagálva egy válaszra, de, ideális esetben a kapcsolat és a szerelem kéz a kézben jár. Nagyon szeretem a barátnőimet, de nem vagyok szerelmes, míg a páromba igen. Ez fontos különbség. Mindenkiben másképp zajlanak le a dolgok, ez csak az én véleményem volt.
aug. 24. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Úgy, hogy ismerkedtek és nem erőltetitek az érzéseket.
aug. 24. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

#5 Nagyon jó, amit írsz. Erős vagy.

Az életet már a másik végéről nézve mondom, hogy az emberben megváltozhat harmicas éveire az, amit a családalapításról húszévesen gondolt! Az élet nem fekete-fehér!

Az a jó, ha kicsit lazább vagy, és megengeded magadnak és a párodnak a változást. Lehet, hogy együtt fejlődtök, lehet, hogy más-más irányba. Ötvenévesen, ha visszanézel majd a fiatalkori énedre, meg fogsz lepődni. Vagyis lehet, hogy meg fogsz lepődni.

aug. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!