Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját hibámból nem alakult ki több egy nővel, akit a mai napig szeretek. Hogyan alakul ilyenkor tovább az élet másoknak?
Volt már itt régi kérdésem, ott tanácsokat kértem hogyan tegyem magam túl valakin. Most inkább csak az érdekelne, hogyan alakult másoknak tovább az élete akiknek hasonlóan nem jött össze valakivel kapcsolat, de az a valaki nagyon berögződött nála.
Ezzel a nővel évekkel ezelőtt kezdődött minden. Akkor 31 éves voltam. Nem jött össze semmi mert félreértett, sokáig tartott mire összeszedtem magam és randira hívtam, de addigra másnak adott esélyt.
Évekkel később amikor egyedülálló lett ismét próbálkoztam nála, de a korábbiak miatt volt egy kis keserűség bennem, hogy más férfié lett. Ekkor 34 éves voltam. Úgy voltam vele, lássuk mennyire akar. Egyszer randiztunk, ott is csak beszélgettünk. Lemondtam/átrakattam randikat, nem kerestem őt éjjel-nappal. Persze voltak érzéseim de sértettnek is éreztem magam. Lekoptatott, utólag belegondolva nem is csoda.
Egy évvel később, 35 évesen is megkerestem. Nem tudtam mást megszeretni, csak rá gondoltam. Elkezdtünk beszélgetni, ő is érezhetően más lett, kicsit távolságtartóbb. Rengeteget beszélgettünk mire összejött a találkozás. Egyikünk se tervezte de úgy alakult, hogy lefeküdtünk. Egyre erősebbek lettek az érzéseim, de nem volt egyszerű mert a munkám miatti nagy hajtás miatt csak heti egyszer tudtam volna találkozni. A másik ok a szüleim akikkel élek, apám nagyon maradi és szerinte először a nőt be kell nekik otthon mutatnom és hosszabb udvarlás után lehet csak komolyabb kapcsolat, szex vele. Ezért amikor találkoztam volna a nővel és apámék kitaláltak aznapra programot, nem mertem szólni és inkább lemondtam a randit. Apám nagyon nehéz természetű.
Viszont a nő ennél az első lemondásnál kihátrált, hogy már megint kezdem, csak játszok vele, megdugom és ennyi, meg neki több kell heti egy randinál. Mondta, hogy neki nincs már ideje, lassan anya szeretne lenni és ehhez mérten keres társat. Pedig én nem egyszer mondtam neki, hogy komolyat szeretnék, meg gyereket is nagyon szeretnék már. De csak elköszönt és nem válaszolt többé.
Eltelt két év, már 37 vagyok, ő 32. Azóta csak futó kaland volt mással, semmi érzelem. De nem hogy elmúlt volna, inkább erősödtek az érzéseim, nagyon hiányzik. Úgy érzem ő az életem nője, őt szeretném társamnak, vele szeretnék gyereket. Ha minden igaz neki sincs kapcsolata jelenleg. Ismerősök maradtunk facebookon, egyre szebbnek látom. De nem merek ráírni. Egy hete megnézte facen egy történetemet, egy kis remény támadt bennem de nem merek próbálkozni. Vagy mégis?
Hiába írtok tippeket, igen új elfoglaltságokat, hobbikat kerestem, elkezdtem keményen edzeni, próbáltam nyitni mások felé, de semmi, fittebb és erősebb lettem de belül csak ő van. Itt csak az a kérdésem, mi várható így? Álljak össze valakivel, akit hátha megszeretek? Az sem volna tisztességes de így csak helyben toporgok. Szívem szerint maradnék egyedül halálomig, ha vele nem lehet. Addig meg mar belül, hogy nem vigyáztam rá jobban és elszalasztottam.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
37F
Ez inkább már valami egészségtelen ragaszkodás. Azt tapasztalom, ha összekerültök, akkor koppansz a legnagyobbat.
Tudom ezt nem lehet alapul venni, de két ismerősöm is van, akik így odavoltak sokáig valakiért, majd fejvesztve menekültek és siránkoztak a sok elszalasztott év miatt. Magadtól veszed el az éveket.
Ha annyira szeretnéd, megmozgattál volna minden követ, nem csak várnál, meg randit lemondanál.
"A másik ok a szüleim akikkel élek, apám nagyon maradi és szerinte először a nőt be kell nekik otthon mutatnom és hosszabb udvarlás után lehet csak komolyabb kapcsolat, szex vele. Ezért amikor találkoztam volna a nővel és apámék kitaláltak aznapra programot, nem mertem szólni és inkább lemondtam a randit. Apám nagyon nehéz természetű."
Szerintem inkább az önfejlesztéssel, önismerettel kellene foglalkoznod, nem a családalapítással.
Ha valaki közel 35 évesen azt csinálja amit az apja előír neki.....háááát....
Ebből szerintem egy normális nő sem kér. Nem csoda hogy elege lett belőled a kérdésben szereplő csajnak.
Hogy lehetne családot alapítani egy olyan pasival aki 35 évesen azt csinálja amit az apja akar????
Újrakapcsolódásoknak akkor van értelme, ha mindkét fél változtatott azon a dolgon ami a problémát okozta.
Persze sokan vannak akik csak mondják hogy változtattak, de valójában ez a tettekben nem jelenik meg. Ilyenkor mindig újra és újra ugyanoda fut ki a történet, szakítás lesz a vége.
Úgyhogy elsősorban az önismeret és az önfejlesztés a legfontosabb, ha egyedül nem megy akkor szakember segítségével. Különben teljesen mindegy hogy ki a partnered ha mindig ugyanazok (vagy hasonló) problémák alakulnak ki idővel, mert a személyiségedben vannak olyan "minták" amiket rendbe kellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!