Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor múlik el a plátói szerelem vagy hogyan tudom el érni hogy végre el múljon?
Figyelt kérdés
Az van hogy kb 10 éves korom óta szerelmes vagyok a volt osztály társamba ma már 22 éves vagyok( nő) családom van egy 1 éves kislányom és férjem de meg mindig sokat gondolok az első szerelmemre heti szinten 2-3 szor álmodom vele figyelem a közösségi oldalát neki is van családja tudom hogy akkor gyerekènt mindketten bele voltunk zúgva másikba de gyerekènt nem volt bátorságunk el mondani egymásnak csak voltak feltűnő jelei aztán el költöztek messzire és utána is kb 4-5 évig meg szerettem őt nagyon, de közben volt barátom és addig annyira nem gondoltam rá eszembe jutott ugyan úgy de nem annyira mint elötte de az utóbbi fel évben megint csak rá tudok gondolni nem tudom kiverni q fejemből folyton arra gondolok milyen lenne vele eggyüt lenni és kimutatni neki az érzéseimet de mivel mind2 nek családja van tudom ez soha nem történhet meg adjatok kérlek tanácsot mit csináljak hogyan felejtem el ?🥺🥺aug. 22. 04:10
1/5 anonim válasza:
Azt mondják ha egy zene megy a fejedben és nem tudod kiverni akkor hallgasd meg és elmúlik. Lehet itt is az kéne. Igyál meg vele valamit, beszélgesetek és lehet rájössz hogy nem is olyan nagy szám.
2/5 anonim válasza:
Nekem van olyan, akit 6 éve ismerek és most tudtam meg, hogy elvett egy lányt feleségül. 6 év után is teljesen ki vagyok a hírtől. Pedig a lángoló szerelmes szakaszon már az elején túlestem, maradt egy a nagy vonzalom iránta. Az életem része maradt, pedig sosem történt semmi közöttünk, bár nem rajtam múlt s dolog. Szóval sok idő lehet , amíg az ember teljesen túl teszi magát ezen. Most is csak arra tudok gondolni, hogy mennyire szerencsés a lány és milyen kár, hogy nem én vagyok az.
4/5 anonim válasza:
Szerintem neked pszichológus kell mert nem normális, hogy még mindig rajta nyavalyogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!