Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudod, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, hogy a párod szeret téged?

Figyelt kérdés

Nekem annyira de annyira alacsony az önbizalmam, hogy szinte nap mint nap a tudatalattiba kerülök, hogy mi van, ha a párom nem szeret? mi van, ha megunt engem? stb.

Érthető, hogy ő is ember, neki is lehetnek hangulatingadozásai.

Mindennap elmondja, hogy mennyire szeret engem, és hogy milyen gyönyörűnek tart, stb.

Csak a fránya eszem ezeket elnyomja, és csak azokra fókuszál, ami teljesen kétségbe ejt.

Ti honnan tudjátok, hogy a párod tényleg szeret téged? Miket szokott mondani?

Hátha ebből tudok meríteni egy némi önbizalmat. Pszichiátriai eset vagyok, az orvosom is azt mondja, hogy a tudatalattimat kell irányítani, nem megengedni, hogy szenvedjek, hanem a jókat értékelni és elhinni, hogy a párom igenis szeret.

aug. 19. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem akarok rosszindulatú lenni, de ha nincs rendben az önbizalmad akkor miért jöttél vele össze, vagy ha már vele vagy miért nem szakítasz? ÖNbizalom a fogalom neve és nem bizalom. Te saját magadnak tudod növelni és nem azzal, hogy arra koncentrálsz ki hogyan viselkedik veled, milyen szarságokat hitetsz el magaddal. Te szerzel ÖNbizalmat hobbik, célok, tartalmas emberi kapcsolatok segítségével! Neked más nem tud ÖNbizalmat adni!

Ha elmondja napi szinten 20 ezerszer is, hogy szeretlek, gyönyörű vagy és még kitesz éled piros szőnyeget, vagy lemászik a víz aljára és felhozza neked a Titanicból a nyakláncot (mint Britney Spricc Oops I did it again videóklipjében a srác :DDD) te akkor is tele lennél kétségekkel mert az ÖNbizalom BELÜLRŐL FAKAD!

Tessék ÖNbizalmat növelni, vagy inkább szakíts!

aug. 19. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Jobb esetben ezt érzik az emberek.

Nem attól fog szeretni valaki , ha minden nap elmondja 3x , hogy szeretlek.

És nem is attól, ha lefekszik veled.

Persze sokat számít, hogy figyelmes e, törődik e a másikkal, úgy hogy azt ne kelljen mondani, hogy tedd már alrébb hozz már egyet, jól esne ha simogatnál vagy csak átölelnél...apró dolgok amiket magától tesz meg az ember.

aug. 19. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondd semmit. Megfelelően viselkedik.
aug. 19. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Onnan, hogy kifejezi szavakkal és tettekkel egyaránt főleg amikor beüt kettőnk között a krach, vagy én érzem magam rosszul valami miatt. Tehát nemcsak akkor amikor minden szuper.
aug. 19. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Lennének jelentkezői, akiket szerethetne még, mégis engem szeret.
aug. 20. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!