Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit érezhet irántam??
Figyelt kérdés
Van egy fiatalember akivel találkozgatok, ismerkedek. Sok csalódása volt. Amióta ismer észrevettem, hogy a facebook oldala tele szerelmes dalokkal. Össze kaptunk akkor meg olyan dalt rakott ki hogy megbánta a tettét. Volt olyan hogy messengeren beszéltünk és zenét hallgattunk igy. Volt hogy énekelte én csak hallgattam. Másik alkalommal pedig én küldtem neki régi zenét és elkezdtünk igy egymásnak küldeni dalokat a messengeren, én direkt szerelmeseket és ő is utána.aug. 13. 21:12
3/13 A kérdező kommentje:
Igen voltunk randin, 3szor is táliztunk.
aug. 13. 21:37
4/13 anonim válasza:
Akkor lehetséges, hogy kezd valamit érezni.
5/13 anonim válasza:
Hogyha volt több randi, akkor valószínűleg érez valamit irántad.
6/13 anonim válasza:
Mem értem miért miért kérdés hogy érez e valamit irántad? :)
7/13 A kérdező kommentje:
Mert kerte hogy lassitsunk, legyünk mint barátok és abból is lehet szerelem. De kértem hogy találkozzunk, vagy lemondta az utolso pillanatba vagy nem szólt semmit. Mikor elakartam búcsúzni tőle mindig vissza tartott. Most csúnyán összevesztünk,kiadtam az útját és erre 2 perc múlva ráirt
más nőre, aki az ismim,előtte letagadott. Tudom.elkellene felejteni.
aug. 13. 22:23
8/13 anonim válasza:
Ja, e infók után el kéne. Játszik veled.
9/13 anonim válasza:
Jaja, egykor talál érzett - s úgy tűnik egyformán gyerekesek is vagytok.
Most viszont már NEM érez - ha érezne, akkor veled akarna lenni, nem pedig lerázna és más nők után kajtatna. Skippeld a pasit mert nincs értelme.
10/13 anonim válasza:
Ja amúgy meg miből gondolod, hogy a szerelmes dalok neked szólnak nem pedig a másik nőnek akivel találkozik??? Attól hogy te szeretnéd azt gondolni neked szól a story, a gyakorlat pont az ellenkezőjét mutatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!