Mit érezhet a tanárom irántam?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogy mondjam, mert tuti nem szerelmes belém de na.. :D Szóval általános iskolába járok (nyolcadik osztály) , és a töri tanárom folyton néz és sokszor még mosolyog is rám, ami nem zavar, csak már 4 éve ezt teszi. Egyszer amikor hiányoztam, megkérdezte, hogy hol vagyok, de soha nem szokott ilyet kérdezni. Aztán amikor köszönök neki, mosolyogva köszön vissza, a többieknek csak simán, semmi mosoly, meg semmi. Amikor az osztálytársaim beszélgetnek órán, egyből rájuk szól, de amikor én beszélgetek, akkor is sokszor rámnéz, és egyeltalán nem szól, hogy hagyjam abba. Egyébként ő a kedvenc tanárom, nagyon rendes. Van egy velem egy idős fia, és férjnél van. Azon is gondolkodtam már, hogy a fiának tetszem, és ezt elmondta az anyjának, ezért kedvel ennyire, de ezt már ötödik óta "csinálja", vagy nem tudom hogy mondjam, és akkor a fia még nem járt az iskolába. Egyeltalán nem azt mondom, hogy szerelmes belém vagy bármi, csak nem tudom, hogy miért "kivételezik" velem sokmindenben. :D A kérdés pedig adott. :D2014. szept. 4. 17:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó képű vagy és tetszelneki de nem szerelmes beléld amjól tanulsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát elmegy, négyes. :D
2014. szept. 4. 17:45
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, te fiú vagy lány vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
Akartam írni, hogy lány, de mivel írtam, hogy "Azon is gondolkodtam már, hogy a fiának tetszem", azt hittem, ki lehet deríteni, hogy nem meleg a fia. :D Értelmes mondat volt ez, maradjunk annyiban, hogy lány. :DDD
2014. szept. 4. 20:09
5/5 anonim válasza:
Egyszerűen csak kedvel, ahogy te is írtad. Ha pedig zavar, hogy kivételezik veled miért nem mondod meg neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!