Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz ha az...

Szerintetek az gáz ha az egyik tanárom a példaképem?

Figyelt kérdés
és tudja is?xd

2014. júl. 23. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az az elég gáz, hogy ez szerinted gáz lehet. De az viszont nagyon.
2014. júl. 23. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítsd az érzéseidet: példaképed vagy rajongsz érte ?? Nem ismerheted az iskolán kívüli magánéletét, tudását, képességeit, cselekedeteit annyira, hogy példaképed legyen úgy egészében és általában.
2014. júl. 23. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem az. Ő igenis sokat elért az életben, és most a jövő generációjának a tudását növeli, és tereli a helyes útra. Igen, te is érj el annyit amennyit ő.
2014. júl. 24. 21:19
 4/12 A kérdező kommentje:

első: nem az szerintem sem.de akárhányszor elő jön ez a téma a többiek mindig furcsán néznek rám:D

második: ismerem iskolán kívülről is:)

utolsó: én is így gondolom:D

köszi a válaszokat:))megy a zöld:D

2014. júl. 24. 23:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az egyik tanárom a példaképem,és ez önmagában nem gáz. De náĺam már szinte szülői szerepet is betölt,tőle olyat kapok,amit előtte soha senkitől nem kaphattam meg. Ráadásul úgy "adja" nekem mindezt,hogy nem is sejti,hogy nekem ez mennyit jelent. Szóval szeretem őt,azt hiszem,de cseppet sem vonzódással,csak mint embert,de úgy nagyon is. A kérdésből ítélve,nálad nem ilyen "súlyos" a helyzet,és az még tényleg nem gáz. Én már annál inkább. :/
2014. júl. 24. 23:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolso: koszi a valaszt. Nagyon orulok,hogy rajtam kivul van meg ilyen ember:D de nekem is eleg durva sajnos. Rettenetesen csodalom ot es rajongok is erte. Mindig mikor megolel nagyon jol esik es nagyon szeretem. Nekem is ugy volt mint veled,hogy fogalma sem volt rola de aztan ugy alakult ,hogy kenytelen voltam neki elmondani. Nagyon orult neki,utana napokig mosolygott mikor ram nezett es mindig megolelt. Kezdetben nagyon nem akartam elmondani neki de egyaltalan nem bantam meg:))
2014. júl. 25. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy en most végeztem a gimiben, de most is napi szinten levelezek az egyik tanárommal. Olyan számomra, mint egy idősebb testvér -szülőt azért nem írtam, mert őket senki sem pótolhatja, a hiányuk örökké nagyon fog fájni. Bármi problémám van, fordulhatok felé, mindig próbál valami jó tanácsot adni, szerintem a vele való beszélgetések mentenek meg attól, hogy magamba zuhanjak és összetörjek. A tanárnő tisztában van azzal, hogy mennyire szeretem, tisztelem es halas vagyok neki, amiért segít nekem. Szegénynek múltkor is kitomboltam magam Facebookon egy kisregényben... De bírja a kiképzést :D

Összeségében en is bátran kijelenthetem, hogy az egyik. -volt- tanárom a példaképem.

2014. júl. 25. 23:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz! Én is hasonló viszonyban vagyok az egyik Tanárnőmmel, rengeteg mindenben segít - magánügyekben is - , tisztában van vele, hogy mennyire hálás vagyok Neki mindenért, és hogy mennyire szeretem! De több más Tanárommal is jóban vagyok, nemcsak Vele, viszont Vele a legszorosabb a kapcsolat.

Én kicsit sem tartom cikinek ezt a viszonyt, sőt, inkább megtiszteltetés ez a különösen jó kapcsolat (ami viszonylag ritka szokott lenni tanár és diák között).

2014. júl. 25. 23:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Orulok,hogy masnak is van ilyen szoros kapcsolata es hogy ezzel nem vagyok egyedul:)) koszonom szepen a valaszt:D

Ment a zold:))

2014. júl. 26. 00:54
 10/12 A kérdező kommentje:
* valaszokat :DD
2014. júl. 26. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!