Szerintetek az gáz ha az egyik tanárom a példaképem?
első: nem az szerintem sem.de akárhányszor elő jön ez a téma a többiek mindig furcsán néznek rám:D
második: ismerem iskolán kívülről is:)
utolsó: én is így gondolom:D
köszi a válaszokat:))megy a zöld:D
Igaz, hogy en most végeztem a gimiben, de most is napi szinten levelezek az egyik tanárommal. Olyan számomra, mint egy idősebb testvér -szülőt azért nem írtam, mert őket senki sem pótolhatja, a hiányuk örökké nagyon fog fájni. Bármi problémám van, fordulhatok felé, mindig próbál valami jó tanácsot adni, szerintem a vele való beszélgetések mentenek meg attól, hogy magamba zuhanjak és összetörjek. A tanárnő tisztában van azzal, hogy mennyire szeretem, tisztelem es halas vagyok neki, amiért segít nekem. Szegénynek múltkor is kitomboltam magam Facebookon egy kisregényben... De bírja a kiképzést :D
Összeségében en is bátran kijelenthetem, hogy az egyik. -volt- tanárom a példaképem.
Egyáltalán nem gáz! Én is hasonló viszonyban vagyok az egyik Tanárnőmmel, rengeteg mindenben segít - magánügyekben is - , tisztában van vele, hogy mennyire hálás vagyok Neki mindenért, és hogy mennyire szeretem! De több más Tanárommal is jóban vagyok, nemcsak Vele, viszont Vele a legszorosabb a kapcsolat.
Én kicsit sem tartom cikinek ezt a viszonyt, sőt, inkább megtiszteltetés ez a különösen jó kapcsolat (ami viszonylag ritka szokott lenni tanár és diák között).
Orulok,hogy masnak is van ilyen szoros kapcsolata es hogy ezzel nem vagyok egyedul:)) koszonom szepen a valaszt:D
Ment a zold:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!