Szeretlek Martina Stoessel. Az az álmom hogy veled találkozhassak. Te vagy a példaképem. Én magyar vagyok. ----?
Figyelt kérdés
Valaki le tudná nekem forditani angolra vagy spanyolra ezt tudom ez nem kérdés hanem kérés de nagyon fontoss lenne2014. jún. 16. 18:22
1/7 doni1201 válasza:
I love you Martina Stoessel. My dream is to meet you. You are my role model. I'm Hungarian./I'm from Hungary.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2014. jún. 16. 19:07
3/7 anonim válasza:
Spanyol:
"Te amo/quiero, Martina Stoessel. Mi sueño es conocerte en persona. Eres mi ídola. Yo soy húngaro [ha fiú vagy] / húngara [ha lány vagy]."
4/7 anonim válasza:
Nagyon sánta ez a spanyol fordítás!!!!!!!!!
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a sánta. Nem veszed észre magad, hogy hülyeségeket írsz mindenhova? Látszik is, hogy csak 36%-ban hasznosak a válaszaid.
6/7 anonim válasza:
A spanyol fordítás teljesen jó. Juanito, te spanyol szakértő, menj már a fenében, mert idegesítő, hogy mindenhova hülyeségeket írsz, és megszólod, aki jót ír.
7/7 anonim válasza:
Te amo, Martina Stoessel. Mi sueño es conocer contigo. Eres mi ídola. Soy húngara/húngaro. vagy (Yo) Vivo en Hungría. -(Én) Magyarországon lakok. /jobban hangzik/.
Te amo-t használják inkább Dél-Amerikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!