Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SZÜLŐK, őszintén, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZÜLŐK, őszintén, miért nem vagytok képesek a legtöbb esetben elfogadni, ha a fiatok, a tanárnőjével jön össze?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 01:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
En elfogadnam.
2024. aug. 7. 01:24
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Mégis mit tanulna tole a gyerek? B.szni? Vagy ez lenne a nagy ő nagyszerelem?

A norma erkolcsi fejlodes személyiségfejlodes veszélyeztetése csak.

2024. aug. 7. 01:32
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Miért, egy "korban hozzá illő" lánytól mit tanulna? Piálni, meg drogért lepippantani a szórakozóhely WC-jében a díler cigót, vagy elkísérhetné a 3. abortuszára a lányt?
2024. aug. 7. 01:37
 4/14 anonim ***** válasza:
8%

Én titokban tartottam, nem akartam, hogy gond legyen belőle, mert ezért kirúgják.

Nekem ő volt az első én 17 voltam ő 30-pár. Töri tanárom volt, és mivel jó voltam töriből rábeszélt engem meg még 1 osztálytársamat menjünk töriversenyre. Hozzá kellett menni felkészítésre. Először nem sejtettem mi a szándéka, de pár alkalom után a "lényegre" tért. :) Nagyon jó volt most visszaemlékeznem és leírnom ezt ide. ☺️😆

2024. aug. 7. 01:45
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
4. ....aztán a bilibe ért a kezed és felébredtél! :D
2024. aug. 7. 06:15
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez azért komoly kérdéseket vet fel, és nem a gyerek részéről, hanem a tanárnő részéről. Még ha iskola után is jöttek össze, ez akkor is gáz.
2024. aug. 7. 06:56
 7/14 anonim ***** válasza:

5

Lány osztálytársnőmmel fordult elő, én tudtam róla egyedul... nem köptem!

2024. aug. 7. 07:02
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
3 nyilvan azt tanulná a korosztályátol hogy juj megfogtam a kezed, az első tétova csók izgalmát, a kezdetleges aranyos tétovaságot, ahogy megnyilnak egymásnak, ahogy udvarolni kell, a másik óvatosságát tiszteletét, szocializációt a másik nemmel meg a többit
2024. aug. 7. 07:15
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

#8 Elsírom magam, ez nagyon romantikus volt. Tényleg, nem irónia. Viszont pont az ilyet elkerülendő eleve huszonévessel akartam járni 16-7 évesen. Később jöttek a kortársaim, na az tényleg bénázás volt.

A tanárnő részéről g.ci dolog tanítványra hajtani, csak, hogy a kérdésre is válaszoljak.

2024. aug. 7. 07:39
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert a tanárnő bűncselekményt követ el és állásával játszik. Tanárnak tanítani kell, nem pedig kihasználni egy fiatal tapasztalatlanságát a saját testi vágyai kielégítése érdekében.

Amint felnőtt lesz a gyerekem és önellátó, azt csinál amit akar, addig viszont én felelek érte!

2024. aug. 7. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!