Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen kapcsolatra felvállani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kapcsolatra felvállani a gyereket?

Figyelt kérdés

Neten keresztül ismertem meg egy lengyel srácot, aki 2 hétre eljött hozzám Magyarországra, most pénteken megy majd haza. Kiderült, hogy terhes vagyok tőle és mondta, hogy szívesen segít bármiben és mellettem fog állni, csak az a baj, hogy a munkája oda köti, ezért azt gondoljam meg, hogy én menjek ki hozzá.

Én is szeretném megtartani a gyereket, de én még egyetemre járok és nehezen tudnám egyedül végigcsinálni (a szüleim nagyon messze laknak innen). A srác egyébként azt is felajánlotta, hogy akkor majd nála marad a gyerek, az ő családja tud segíteni és menjek ki hozzá egyetem után.

5 hónapja ismerjük és ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk, szóval elég újkeletű ez a kapcsolat.

2024. aug. 6. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

🤨 két hét alatt terhes lettél tőle, és elhiszi, hogy tőle van a gyerek? Jó nagy balfék. Ha pozitív is lett a teszted, két hetes magzatot még nem nyilvánítanak terhességnek. Szívhangot se fog mutatni az UH ha most elmész dokihoz.

Várjátok ki legalább az első UH eredményét a nagy döntések előtt, addig van időd gondolkodni rajta.

Minimum 4hetes terhességgel menj dokihoz, azelőtt nem fog mondani semmit.

Én kizárólag akkor tartanám meg, ha képes vagy egyedül felnevelni, vagy elég bevállalós vagy, hogy kiköltözz hozzá.

2024. aug. 6. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szivatsz minket, ugye? El kell vetetni a babát még nem késő, még lehetséges! Tönkreteszed az életed ha megtartod mert nem fogod tudni egyedül felnevelni, de ő neki meg ha adod, vagyis a szüleinek megenne a bűntudat, aggodalom. Kiköltözni hozzá nem lehet mert nem beszéled a nyelvet, nem lesz munkád főleg, hogy az egyetemet se fogod tudni befejezni. Vetesd el!
2024. aug. 6. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy ja szivatsz. Nem létezik, hogy kimutatta már most a teszt, hogy terhes vagy. Eléggé gáz vagy ha ilyen komoly témát boncolgatsz szórakozás gyanánt.
2024. aug. 6. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvetetném, ha már védekezni nem tudtam.... mire szülnéd meg?
2024. aug. 6. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem jön ki a matek.
2024. aug. 6. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben nem költöznék egy idegen városba egy idegenhez, ahol a nyelvet se beszéled. Szerintem így nagyon rizikós gyereket vállalni és a helyedben nem tenném.
2024. aug. 6. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem tőle van a baba ha most először bújtatok ágyba. Keresd meg a magyar apját ha egyáltalán valós ez a sztori...
2024. aug. 6. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Vagy te vagy hülye, vagy minket nézel annak.
2024. aug. 6. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Francokat. Kapartasd ki! Gyorsan, amíg nem teszed tönkre az életedet egy gyütt-menttel
2024. aug. 7. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!