Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mekkora korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora korkülönbség fér bele egy párkapcsolatba? Van olyan közületek akinek volt már ilyen nagy korkülönbséggel kapcsolata?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a fiú 33. Jóban vagyunk, együtt dolgozunk, sokat szoktunk nevetni, egyikünk sem jár senkivel. Ő nagyon tetszik nekem, de nem tudom mit érez irántam. Nem akarom találkozóra hívni amíg nem tudom hogy bejövök-e neki, meg hogy mit gondol ekkora körkülönbségről.
aug. 5. 14:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Attól függ. Abban az esetben nehéz, ha rendezettek az anyagi dolgai. Van lakása, ahová csak beülnél. Ez valakit zavarna, van akit nem. Én mivel régóta "egyedül" élek, nem volt egy ideje párkapcsolatom hozzászoktam, hogy a saját lakásomban a maga rendje és módja szerint van minden. Persze nem kötelező bebútorozni, de egy kapcsolatban ezek a dolgok elkerülhetetlenek. Én viszont ebből köszönöm nem kérnék.
aug. 5. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:

11 van koztem es a ferjem kozott, 4 eve vagyunk egyutt, egy eve hazasok, mindenoras terhes vagyok. Ami problemaink adodtak, az nem a korkulonbseg miatt volt, soha eszunkbe sem jut. 28N 39F

6 eve voltam 22, akkori parom 39, na az sok volt. En akkoriban koltoztem a szuloi hazbol alberletbe, es nem akartam hazitundert jatszani, buliztam-dolgoztam, ennyire volt szuksegem. O meg jott egy 15 eves kapcsolatbol, 10 eves gyerekkel, csaladbol. Mas mintak, mas elvarasok, ott azert kijott a 17 ev.

aug. 5. 16:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem maximum 10 év fér bele. Még az olyan korkülönbség ami talán nem okozna olyan feszültséget. De egyébként kérdező ha a munkatársad soha nem flörtölt veled, nem mondott kétértelmű megjegyzéseket, nem hívott legalább ebédszünetben együtt ebédelni, nem nagyon tartjátok a kapcsolatot munkán kívül pl. fb-on akkor nem hinném, hogy akar tőled valamit ami több mint jó kollégális kapcsolattartás. Biztos, hogy én is szét leszek pontozva mint a többi akik írták, hogy nem kéne reménykedni, nem vagy a zsánere, de igazuk lehet/van ha mindaz amit felsoroltam nem történt meg.
aug. 7. 14:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon közeli barátok vagyunk. Mindig együtt ebédelünk, együtt megyünk haza (közel lakunk egymáshoz), sokat szoktunk viccelődni (kétértelműen is), volt már rá példa hogy közös programot (nem randit) szerveztünk munkán kívül.
aug. 7. 14:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Hm, de flörtölt veled, egyáltalán mióta ismered? Megérintett "véletlenül" valaha?
aug. 7. 14:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Kb 2 éve ismerem. Mit értesz azalatt hogy véletlenül megérintett?
aug. 7. 14:38
 17/21 anonim ***** válasza:

És kb. 2 év alatt soha nem mondta, hogy szép vagy, ha lehetne veled járna, hozzád hasonló csajt választana? Egymás házában/lakásában nem voltatok? "Véletlenül" megérinti az arcod, mert "van" rajta szósz/szöszmösz pl.

Nincs túl friss szakításon, nem hiányolja az exet? Ilyesmiről beszélgettek?

aug. 7. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

Elgondolkodtam pont a napokban hogy találkozzak egy 20 éves sráccal.

Bár az anyja lehetnék, mégis udvarolni akar a neten.

Szerintem ma már semmi baj a korkülönbséggel.

Hány öreg fazont látunk fiatal csinos nővel.

Elfogadható.

Hiszen ami szép az szép.

És rájöttem hogy nekem is a 20 éves fiúk tetszenek.

aug. 7. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Tehát egyik forgatókönyv sem szerepel nálatok, de abban reménykedsz talán kb. 2 éve, vagy valamivel rövidebb ideje, hogy többet érez irántad mint barátság. Értem.

Szerintem nem, de ha biztosra akarsz menni tűpontosan akkor megkérdezed, hogy szeretne-e többet. Lehet elmondja, hogy nem, lehet barátság extrákra jó leszel. Döntsd el, hogy mit akarsz, de hitegetni magad időpocsékolás!

aug. 7. 16:44
 20/21 anonim ***** válasza:

A kérdés, az az hogy neked belefér-e. Hogy ki tudsz-e mellette teljesedni, tudsz-e egyenrangú partnere lenni? Ezt neked kell eldönteni és persze neki.

Az az igazság, hogy én nem tudtam volna. 20 évesen konkrétan elkezdtem megtalálni azt aki vagyok, akkor találtam meg a legigazibb barátaimat, a legnagyobb csalódásaimat, a kedvelt időtöltéseimet, a foglalkozásomat. Még messze nem vagyok "készen", de utólag azt gondolom, hogy 20 évesen kezdett el benőni a fejem lágya. Ekkoriban én is főként idősebb fiúkkal randiztam, de ezeket utólag nem tartom komoly kapcsolatoknak. Még nem voltam fejben ott, sokkal inkább olyan lehetőségeket kerestem ami majd én lehetek. De attól még ezek nagyon értékes, érdekes tapasztalatok voltak.

aug. 7. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!