Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mekkora korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora korkülönbség fér bele egy párkapcsolatba? Van olyan közületek akinek volt már ilyen nagy korkülönbséggel kapcsolata?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a fiú 33. Jóban vagyunk, együtt dolgozunk, sokat szoktunk nevetni, egyikünk sem jár senkivel. Ő nagyon tetszik nekem, de nem tudom mit érez irántam. Nem akarom találkozóra hívni amíg nem tudom hogy bejövök-e neki, meg hogy mit gondol ekkora körkülönbségről.
aug. 5. 14:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Köztünk 9 év van.

Én vagyok a nő 34 éves, ő 25.

Nem vagyunk együtt túl régóta, másfél éve csak de eddig minden tökéletes.

(Én a helyedben nem is hívnám el, maximum jeleket adnék és várnám, hogy ő kezdeményezzen. Bár lehet én maradi vagyok :D )

aug. 5. 14:27
 2/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem nagy különbség a 13 év. Ahhoz képest, hogy nemrég léptél ki a tini korból, ő tapasztaltabb az élet dolgaiban, nagynak tűnhet, de áthidalható.

Ismerek 24 év különbséggel házaspárt. Van 5 gyerekük, boldogan élnek már 28 éve. 😁

aug. 5. 14:28
 3/21 anonim ***** válasza:
41%

20 éves vagy nagykorú :)

Nem kell hallgatni senkire.

Ha jól megvagytok, akkor vágjatok bele és kiderül. Lehet, hogy együtt maradtok, lehet, hogy 5 hónap és szétmentek.

Erre akkor is megvan az esély ha te 25 éves vagy ő meg 28...

aug. 5. 14:29
 4/21 anonim ***** válasza:
59%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ha olyasmi típus vagy mint a kérdező nem fog működni mint neki se működik a kapcsolata.

Bár nem tudom igazából, hogy miért gondolkodsz előre, ámítod les-fel amikor még randira se hívott.

És ha csak bír téged mint embert, de nem jössz be neki mint nő?

Inkább szállj le a földre.

aug. 5. 14:32
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Nőként akarsz randira hivni egy férfit? Nálam annyi is lennél. Majd a férfiak eldöntik kit hivnak el meg kit nem. Ez a férfiak dolga. Ha elhívott akkor majd eldöntheted akarsz e vele menni vagy nem.
aug. 5. 14:40
 6/21 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mégcsak a radarján se vagy, érthetően nem tetszel neki. Ha tetszenél már tudatta volna réges régen.
aug. 5. 14:45
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
Nemtudom ki pontozott le de szerintem vannak a férfi meg a női szerepek. Ne játszuk már azt hogy a nő a férfi a férfi meg a nő. 5-ös voltam.
aug. 5. 14:47
 8/21 anonim ***** válasza:
63%

Együtt dolgoztok...ergo nem idegen...

Nem tudtok elvonulni valahová kettesben egy kávéra, vagy munka után beülni valahová?

aug. 5. 14:58
 9/21 anonim ***** válasza:
32%

Biztos én is le leszek pontozva, de szerintem se tekint rád másként mint kolléga. Az kevés, hogy munkahelyen beszélgettek, nevetgéltek együtt.

Egyébként a 13 év nagyon sok.

Te hozzá képest még kiscsibe vagy míg ő kakas akihez tyúk illik.

Az a 13 év mindenképp kiütközne.

aug. 5. 15:01
 10/21 anonim ***** válasza:

A korkülönbség az emberek felének sok a másik felének nem probléma.

Itt se az elfogadókra se azokra akik szerint sok nem kötelező hallgatni.

5-nek belefér 5-nek nem , erről mindig vita lesz.

De az nem biztos, hogy akar tőled többet is.

Rákérdezni konkrétan necces mert kellemetlenül is alakulhat mindkettőtöknek.

Hogy megtudd, ahhoz el kellene valahogy kezdeni beszélgetned vele kapcsolatokról.

aug. 5. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!