Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja egy férfi, hogy hiányzik a másik?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja randizunk, most egy ideig nem látom, mert nyaral. Nagyon ritkán mond kedves szavakat, inkább abból veszem észre, hogy fontos vagyok, hogy hív és ír, ha tud, már többször kimondta, hogy ő komolyan gondolja velem, de nem cifrázza túl.

Ma az elköszönésnél aranyos volt, de tárgyilagos. Én meg annyit írtam, hogy 'hiányzol'.

Erre nem jött válasz, csak hogy aludjak jól és szépeket.

Elsősorban a srácokat kérdezem, miért nem lehet odabökni azt, hogy te is vagy valami kedveset, szépet?

aug. 2. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
A f@..mat már, hogy mindig sikerül találni valamit, amin lehet problémázni.
aug. 2. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Kicsivel konszolidáltabban akartam kifejezni magam, de inkább csak annyit mondok egyetértek az első válaszolóval.
aug. 3. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hulyén is hangzana ha vki elmegy nyaralni nem háboruba kényszerbol aztan az9n picsogna hogy hianyzik a másik mivel akkor minek ment nyaralni el?

Az ember nyaraláskor jol érezni megy magát nem picsogni.

Plusz szabad ember. Ha vkii hianyzik akkor vele van. Nem mondani szokás hanem tenni.

aug. 3. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha nekem azt írná a csaj, hogy "hiányzol" és nekem is hiányozna ő, akkor ezt válaszolnám neki:

" Te is nekem. :( "

Szóval én a kérdezővel értek egyet. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor a "hiányzol" szóra nem az a válasz, hogy "aludj jól".

aug. 3. 03:57
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

1#válaszoló

100%-ig egyetértek veled

aug. 3. 05:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a srác nem érez semmit, csak örül hogy talált egy megfelelő partnert

Ha 1,5 honap után még csak tárgyilagos az marha kevés

aug. 3. 06:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondolok, hogy ő alapvetően ilyen természetű, nem a szavak embere ilyen téren.Ettől még lehetsz fontos szàmàra, csak nem feltétlenül önti ràd az érzéseit.Bàr az is lehet, hogy nem annyira intenzívek, mint neked irànta.

Ha passzív lesz, nem nagyon jelentkezik nyaralás alatt még rövid üzenet formájában sem, akkor sejtheted, hogy nem olyan nagy a lelkesedés részéről,de eddig igazàból nem làtom a problémát.Persze értelek, csak nem biztos a félelmed jogos mivolta.

aug. 3. 06:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem hianyzol neki vagy az is lehet, hogy olyan a termeszete, hogy nehezen fejezi ki az erzeseit. Ha neked ez nem oke, akkor meg most szakits, mert kesobb sem lesz jobb. Majd akkor fog igazan zavarni, ha nem lesz kepes kimondani a szeretlek szot vagy nem fogja majd dicserni a kulsodet sem semmi egyeb tulajdonsagodat…
aug. 3. 06:59
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked számitana a csávó vele mentél volna nyaralni. Vagy vitted volna magaddal...
aug. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!