Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes várni rá? Vagy küzdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni rá? Vagy küzdeni érte?

Figyelt kérdés

Van egy srác az életemben, 3 hónapja..szex kapcsolatnak indult de mindkettőnkben érzések keletkeztek. Minden nagyon könnyen ment, mnagy egyetértés, rengeteg mély és érzelmes beszélgetés...nagyon sok fizikai kontakt, ölelés, csók, sz*x minden tökéletes összhangban. Eljárunk programozni, bemutatott a hugának, a barátainak...Viszont ő jelenleg nem áll készen egy kapcsolatra elköteleződési szinten. Azt mondta a hűséget megtudja adni, de mást jelenleg nem, mert elfáradt lelkileg.

Volt egy nagyobb beszélgetésünk és mondtam neki hogy "tudod mi a te bajod? Az, hogy túl önző lettél ebben az amúgyis önző világban" ... és csak ült és pislogott majd mondta hogy "B*zdmeg, igazad van"... azóta magába van fordulva...Fél hogy nemtudja megadni azt amire szükségem van, mert magát nézné nem pedig engem... Mikor elkezdett érezni irántam, azt mondta hogy akkor azthitte készen áll egy kapcsolatra... de bekell látni, hogy teljeskörüen jelenleg nem menne neki.

Azt mondta nem szeretne elveszíteni, mert tudja mit és kit veszít.. "Utalom magam, mert itt van életem nője és nemtudok vele mit kezdeni és nemtudom mivel teszek neki jót" ...

Részemről ez a kapcsolat engem sokkal jobban kinyitott a világ felé, lazább lettem, lelkesebb, sokkal inkább meglátom a dolgok szép oldalàt is...jobban érzem magam a bőrömben, mert úgy néz rám, mintha egy baromi drága festmény lennék..Sokkal több szeretet kaptam tőle ezidő alatt, mint az exemtől 3,5 év alatt...

Kezdek beleszeretni, ez tény.

Lehet hogy nem látok tisztán ez àltal.

27/L

30/F

2024. aug. 2. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Röviden és tömören nem! Ha valóban lennének érzései, akkor megpróbálná a kapcsolatot veled.
2024. aug. 2. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Én a jelenlegi páromért küzdöttem. Megérte. Nagyon szeretem, és jó érzéssel töltött el, hogy egyre inkább hagyta, hogy az élete része legyek. De pl. a barátnőm mondta, hogy ő nem várt volna ennyit rá.

Mindenki maga dönti el, mi éri meg.

N

2024. aug. 2. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Erre várni? Nem! Ha tényleg kellenél neki és tényleg szeretne, akkor azt akarná, hogy legyen helyed az életében. Az embernek tudod mindig arra van ereje meg ideje, amire akarja, hogy legyen.
2024. aug. 2. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

#3 Ahhoz képest itt nyígnak az emberek, hogy jaj, de lehetetlen párt találni, ellenben ha van valakinek, minimál dolgokat nem tesz meg érte. Lehet, simán érdemes lenne küzdeni, ahogy én is tettem, és most boldogabb vagyok, mint valaha.

#2 vagyok

2024. aug. 2. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Hát, ha neked ez jó, hogy te több effortot teszel bele, akkor lelked rajta. Én biztos nem harcolnék egy ilyenért. Ennél jobb vagyok, már bocs, hogy bárki után fussak. Nem kellek? Nem baj.. másnsk fogok. Nyígni meg pont nem szoktam és boldog is vagyok. :D
2024. aug. 2. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
#5 örülök. üdítő kivétel vagy itt :-)
2024. aug. 2. 12:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellene ez a mártírkodás. Elhiszem, hogy vannak időszakok az ember életében mikor nem áll készen egy kapcsolatra, én is voltam így. Viszont akkor ne is húzza az idődet. Persze ez kettőtökön áll, hiszen ezt elfogadod, ha még vele vagy. Lehet hízelgő hogy álmai nőjének tart, de kijelentette hogy nem tud veled mit kezdeni, nem áll készen kapcsolatra. Én azt mondanám neki hogy akkor ne haragudjon, de atgondoltad és te olyan társra vágysz aki ugyanarra vágyik amire Te, nem pedig se veled se nélküled kapcsolatra. Felnőtt vagy és nem akarsz gyerekes kapcsolatot. Mondd, hogy megérted őt is, de neked ennél több kell. És utána ne húzzátok a beszélgetést, mert ha azt is mondja akkor hogy jólvan megpróbálja, az nem őszinte lesz. Hagyd őt, az is lehet hogy pár hét múlva jelentkezik, átgondolja a dolgokat, de csodára ne várj.

Egyebkent lehet tudni miért érez így? Mert ha pl.nem rég szakított, akkor tényleg veszett ügy, akkor fontos hogy egyedul legyen míg "feldolgozza".

2024. aug. 2. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Mármint kapcsolat alatt mit értetek? Időt, töltötök együtt, programoztok, beszélgettek, lelkiztek, hűségesek vagytok, törődtök egymással. Ez már kapcsolat. A kapcsolat nem mindig jelent mindenkinél automatikusan például összeköltözés vagy házasságot vagy gyereket. Én is kapcsolatban vagyok és egyikünk se akar se gyereket, se összeköltözni, de minden más megvan. Azért ez a "kapcsolat" fogalom képlékenyebb, mint gondolnád. Szóval most akkor mit nem akar a srác? A kapcsolatnak melyik részével van a baja? Amúgy ez az "elfáradt lelkileg" elég ködös duma, jól hangzik, de senki se tudja, hogy konkrétan mit jelent.

"nem áll készen elköteleződési szinten" és "hűséget meg tudja adni" - ez paradoxon, egymásnak mondanak ellent ezek a kijelentések...az elköteleződés magát a hűséget jelenti

2024. aug. 2. 13:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Maga a kötöttség az amit nemtud megadni, hogy sokszor érdektelenül viselkedik, nem mindig van kedve találkozni...és így nincs bűntudat ha esetleg nem találkozik velem... nincsenek "kötelező dolgok"...
2024. aug. 2. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan azt csinálja, amit egy nővel kell csinálni, megdugni és hanyagolni, nézz már magadba kérdező, úgyis tönkretennéd ezt a férfit, hűtlen és hazug vagy, mint az összes többi nő, minden bizonnyal jönne egy jobb pasi és nem akarnád elveszteni, ezért aljas patkányba mennél át és dugnál az új pasival, meg a jelenlegivel, (márha lesz olyan hülye, hogy összejön veled).

Szóval hagyd békén, dugjatok és ennyi. F

2024. aug. 2. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!