Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy azért nem jössz össze valakivel, mert tudod, hogy túlságosan is szeretnéd. Túl mély érzékeseket váltana ki belőled. Nem akarod, hogy egyszer majd nagyon fájjon az elvesztése. Olyan szerelmet váltani ki belőled, amit már egyszer sikerült valakinek előtte és igazából ettől félsz, ezt nem akarod újra átélni. Félsz, tovább lépni vele, de azt akarod, hogy maradjatok nagyon nagyon jó "barátok". Tudva azt, hogy bejöttök egymásnak... nem vagytok egymásba zúgva, de mindig van egy kis flörtölés és egy bizonyos lelki kapcsolódás.

2024. júl. 31. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Bírom mikor valaki szidja a másik anyját. Engem mondjuk nem hat meg és nem esik rosszul. Olyan mintha azt mondanád, hogy "kenyér"... De itt legalább bemutattad milyen kedves is vagy és mentálisan is totál rendben vagy.. szerintem nem ártana egy kis stresszkezelés, meg egy pszichiáter se...
2024. júl. 31. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:

7 vagyok.

Na legalább látjátok, hogy nem hazudtam. Tényleg utolsó senkiházi pöcs a romeo kérdező. Igen romeo a neve. Milyen vicces, ugye? :DDD

Nyugodtan bántsd anyukámat, én meg sajnálom a tiéd, hogy a világra hozott és nem tudott megnevelni, normális felnőtt férfivá. További jó szenvedést! Remélem visszakapod triplán ha te más emberi lényeket akarsz kihasználni! Ja és az anyukád kezét csókolgasd, biztos elege va belőled neki is! :))

2024. júl. 31. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Volt.
2024. júl. 31. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem volt.
2024. júl. 31. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Lehet h sosem vesztened el es elmarod magad mellol eleted szerelmet
2024. júl. 31. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
#16 Mondasz valamit!
2024. aug. 1. 05:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Te a ferfi vagy egyebkent ? Hany evesek vagytok?
2024. aug. 1. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!