Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy azért nem jössz össze valakivel, mert tudod, hogy túlságosan is szeretnéd. Túl mély érzékeseket váltana ki belőled. Nem akarod, hogy egyszer majd nagyon fájjon az elvesztése. Olyan szerelmet váltani ki belőled, amit már egyszer sikerült valakinek előtte és igazából ettől félsz, ezt nem akarod újra átélni. Félsz, tovább lépni vele, de azt akarod, hogy maradjatok nagyon nagyon jó "barátok". Tudva azt, hogy bejöttök egymásnak... nem vagytok egymásba zúgva, de mindig van egy kis flörtölés és egy bizonyos lelki kapcsolódás.
Nem vagyok beszari éretlen, kihasználós önző dög szóval nem. Hogyan akarsz te "barátságot", lelki kapcsolódást amikor infantilis vagy? Nem értem. Vagy légy vele kapcsolatban, vagy egyáltalán ne tartsd vele a kontaktust. Ne légy görény! Nincs mit.
2024. júl. 31. 15:09
2/17 anonim válasza:
Mi értelme van az érzelmeknek, ha nem mered megélni őket?
2024. júl. 31. 15:13
3/17 anonim válasza:
Igen, volt már hasonló. de nem kell aggódni, mert úgy is kiforrja majd magát valamelyik irányban. Az ilyen alpári megnyilvánulásoktól meg kivagyok, mint az 1-es. Mindenki ilyen bunkó, okostónira vágyik, akit valószínűleg még otthon sem szeretnek. De hát nem vagyunk egyformák....
2024. júl. 31. 15:16
4/17 anonim válasza:
#3 Ezzel a viselkedéssel, amit egyébként kezelni kellene ,tönkre vágsz mást lelkileg... Te nem bunkó vagy, csak lelkileg csinálsz ki mást. Az jobb szerinted?
2024. júl. 31. 15:34
5/17 anonim válasza:
4-es! Én nem vagyok ilyen alpári, de muszáj voltam rá reagálni. Feltettek egy kérdést, amire úgy gondolom, hogy lehet NORMÁLISAN is válaszolni.(bár ez sajnos nem mindenkinek sikerül) Aki pedig úgy érzi, hogy frusztrációi vannak, akkor kezeltesse magát.
2024. júl. 31. 15:42
6/17 anonim válasza:
Ezzel szeretik sokan győzködni magukat, hogy igen tuti ezért nem kellek annak az illetőnek....
2024. júl. 31. 15:45
7/17 anonim válasza:
#5:
Legyek nyugodtan alpári, de a kérdező inkább az aki privátban úgy reagált, hogy basszam meg a retkes qrva anyám. Míg én nyersen, de őszintén leírtam, hogy nem akarok mást kihasználni és nem félek az érzéseim megélni.
És de baromira kéne aggódni mert mást tesz tönkre csak azért mert ő képtelen párkapcsolatba fogni, de közben lelkileg kikészítené egoista módon a másikat. Látni, hogy ugyanaz a gyáva féreg vagy mint ő azért állsz mellé. Fogjatok kezet azt hordjatok le itt vagy privátban egymásnak. Én legalább másra is tekintettel tudok lenni nem úgy mint ti!
2024. júl. 31. 16:00
8/17 anonim válasza:
Hát nagyon LOL:DD Egyrészt te kezdted, másrészt nem ismerjük, se a kérdezőt, se a teljes szituációt, úgy hogy további jó mulatást mindenkinek! :)
2024. júl. 31. 16:05
9/17 anonim válasza:
#5 Nem alpári vagy annál sokkal rosszabb. Igazat adok a 7-es hozzászólónak...
2024. júl. 31. 16:06
10/17 anonim válasza:
#7:
Szerintem tévedsz, az #5-ös és a kérdező egy és ugyanaz a személy. Nem állt mellé senki, ő van felfújva mint egy lufi azért mert megkapta és meg is fogja tőlem is, hogy amit készül csinálni igazságtalan viselkedés.
Kérdező ha nem vagy kész párkapcsolatra akkor ne menj bele, de akkor ne is szédítsd a másikat fölöslegesen. Nem kéne ennyire nagyravágyónak lenni. Fogadd el, hogy nem lehet megenni és egyszerre megtartani a sütit. Inkább menj pszichológushoz ha annyira remegsz attól, hogy elhagynak. Egyébként a kiszemelted is el fog hiába szeretnéd, hogy mint "barátok" - szex veled legyen. Meg fogja unni. Szépen fejezd be a gyerekes attitűdöt és hagyd békén őt ha egyszer rettegsz az érzésektől, illetve a kapcsolat mivoltájától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!