Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogosan bántódtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan bántódtam meg?

Figyelt kérdés
Pont most fogyókúrázom, 176 centi vagyok és 80 kiló. A párom erre előhozakosott vele hogy még mindig 1 mázsának nézek ki, pedig most vagyok túl 5 kilós fogyáson. Kicsit megütött amit mondott. Szerintetek szakítanom kéne vele?

2024. júl. 14. 08:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
6# Komoly túlsúly? Gondolom te 50kg vagy. Magassága is van hozzá.
2024. júl. 14. 09:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem mondanám magam "hombárnak", sokan meg se mondanák, hogy én 80 kiló vagyok😅 meg igen, nem 150 centihez van 80 kilóm, hanem 176 vagyok, majd 180 centi

Háát...nekem a párom csupa izom, és 106 kiló, az minden, csak nem vágódisznó

2024. júl. 14. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

11

Igen, elég komoly túlsúly. Én 60 kiló vagyok ugyanehhez a magassághoz, és tulajdonképpen rajtam is van némi fölösleg. Nem zavaró, de még én sem tudom azt mondani, hogy full izom lennék, pedig rendszeresen sportolok.

Tehát igen, hacsak a kérdező nem olimpiai súlyemelő, bizony jelentős fölösleg van rajta.

És nem, ez még nem jelenti azt, hogy a pasijának meg kéne aláznia.

2024. júl. 14. 09:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Viszont lehet, hogy neked nem vastagabb a csontszerkezeted, vagy nem olyam erős az izomzatod

Én egy időben versenysportoltam azért

2024. júl. 14. 09:58
 15/16 retektorta ***** válasza:
Szerintem jó úton haladsz, fogynod kellene még egy kicsit.
2024. júl. 14. 14:25
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
Nagy ego ezen az oldalon. Itt mindenkinek teljesen természetes, hogy egy beszólás után rögtön szakítani kell. Hát, szerintem nem! A párunk is ember, ő is tévedhet, ő is az élettel töltött évekkel tanulja az emberi kommunikációt, így megesik, hogy rálép a lábunkra. Ilyenkor nem szakítani kell, hanem értésére adni,hogy ez nem esett jól.
2024. júl. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!