Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ez a fiatal srác, amit mi nem?
A cégnél van egy fiatal mérnök gyakornokunk, aki idén diplomázik és majd főállásban is itt fog dolgozni. A lényeg, hogy a srác elég népszerű a kolléganőknél, sokaknak tetszik. Volt pár hete ilyen csapatépítő kis program, akkor többet elárult magáról a srác, és azt mondta, van párja, egy 30-as éveiben járó doktornő. A srác olyan 24 lehet, azért ez egy picit sokkoló. Amúgy sok kolléganőnek is tetszik azok is olyan 5-6 évvel idősebbek nála, de ugye mostmár tabu a fiú, mivel foglalt. Mit tud egy ilyen srác, ha ennyien rajonganak érte? Meg ugye sok nő írja, hogy fiatalabbal soha.
Néhányunknak, 30-as férfinek meg lehetetlen a pártalálás, pedig normálisak vagyunk, nincsenek egekben az igények, rengeteg szingli, átlagos kolléganőm oké lenne, ha ő is akarná.
7. Párom magasabb, kocka, IT szakos. És de érdekes, én vagyok a párja. Próbálkozott már mérnök, nem nyűgözött le:)
Anyukam mérnökökkel dolgozott együtt, ők többet hibáztak mint ő. Mindig utánuk kellett dolgoznia. Amikor velük dolgoztam, nekem is..
Idegesítő volt. A mernok kollégák között, (volt 10) 3 volt normális a többi kb nem tudott nagyon semmit. :)
Szóval szerintem (8as vagyok) szimplán vonzó, ennyi.
Bár nekem furcsa és elképzelhetetlen hogy egy annyi idős orvos hölggyel van együtt. Lehetséges hogy a szexben is jó. De ez ember függő, nem feltétlen munkakör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!