Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudod fogadni, hogy nem te vagy a párod életének nagy szerelme?
Én dobbantanék.
Írogasson élete nagy szerelme a jó édes anyukájának.
Már bocs de hülye vagy ha vele maradsz.
Melyik kretén barom mond ilyet a barátnőjének? Hát a tied!
Olyan vagy mint az a régi magyar híres sárkány, hogyha vele maradsz.
Én nem tudnám elfogadni.
Határozottan nem. És elsősorban azért nem, mert aki ilyen módon behozza az exét az aktuális párkapcsolatba, annak vagy nulla empátiája van, vagy direkt csinálja, hogy fájdalmat okozzon. Én viszont sem az empátiahiányt, sem a szadizmust nem tolerálom.
Ez, amit a pasid csinál, az önbecsülésed leépítésének az első (vagy ki tudja, hanyadik) lépcsőfoka. Most menekülj!!
Mégis hogy mondhat valaki ilyet az aktuális párjának, hogy az exe volt élete szerelme? Direkt bántani akar?
Hát menjen a pi.csba, meg vissza az exhez, ha megcsalás után még fogadja az irkálását is...Megérdemli, amit kapni fog a sorstól, és remélem, ezek után te meg összecsomagolsz és rávágod az ajtót! Ki a fene akarna ló helyett szamár lenni, akit bármikot lecserélhet, ha kipogtat a nagy ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!