Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a teendő?
Figyelt kérdés
Baratnommel 2.5 evig voltunk egyutt. Rengeteg jo tortent szexualisan is nagyon passzoltunk majd az utolso 1 evben kezdodtek a vitak.. otthon neki a szulei iddgbetegek valoszinu ő is illetve van ket lova es rengeteg problémája van az eletben.. en ezeket nem ertettem meg nem tudtam felnott modjara viselkedni.. sokszor emiatt volt vita mert gyerekes voltam.. most szakitott velem mert aztmondta ha egyutt maradunk nem marad ép esze... nyilvan szeret de sok neki ez az egesz.. en szakitas utan 1 honappal rajottem,hogy szorongasos kotodes alakult ki bennem es mellé meg onbizalomhiány is.. szakemberre van szuksegem,de nem tudom,hogy ebben a helyzetben még lehet-e eselyem... koltozes elott voltunk a sajat kis tanyánkat csináltuk,de sajnos nem beszeltunk arrol sem sokat mert azt latta,hogy nekem ehhez nincs kedvem csak a vegen jott meg a kedvem amikor mar minden szakad.. egy szoval nem voltam igazi ferfi gyerekes volt a viselkedesem es nem volt jovokepem... most ezeket mind felfogtam es rajottem,hogy mit is szeretnek az eletben,de most ugy erzem,hogy latni sem akar es nem is keresem mert úgysem írna... elvileg ő boldog es jobb a kedve,de gondolom elnyomja magaban vagy az se biztos..2024. jún. 27. 16:09
1/4 anonim válasza:
Nem fogok a helyzetre kommentálni, mert nyilvánvalóan nem ismerem a pontos körülményeket.
Mindenesetre az biztos, hogy ezt egyféle módon tudhatod meg: ha beszélsz vele. Sokkal többet itt nem fogunk tudni mondani, főleg nem ennyi infóból.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ő már mással kefél. Szakítás után a nők kb 1-3 napot várnak, hogy túltegyék magukat, mivel szakítás előtt már több héttel, hónappal érzelmileg teljesen és totálisan leválnak a pasiról....magyarán már mással dug. Ha párkapcsolata nincs is, de tuti, hogy megdugta már legelább 1-2 pasi.
Szóval....én csak a tényeket közlöm, nem akarlak bántani. F
3/4 Senior Séf válasza:
"nem is keresem mert úgysem írna... "
- Tudod, mit, Kisnyúl? Bäszd meg a fűnyíródat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!