Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ez esetben?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy férfi aki konkrét jeleket küldd nekem azzal kapcsolatban, hogy örülne ha több lenne közöttünk mint kollégák… de mégis másnak úgy nyilatkozott rólam hogy fél lépni mert attól félne hogy én megcsalom mert olyan típusnak tűnök és a problémám hogy ilyesfajta véleményt alkotott rólam aminek nincs valóság alapja. Meg is van közöttünk a szikra de a fent említett érv miatt nem lépünk… és én is táplálok érzéseket felé de nem tudom hogy mi lenne a teendő hogy megváltoztassam a rólam kialakult véleményét2022. ápr. 13. 14:28
1/4 anonim válasza:
Kaocsolatban feltekeny kontrollmanias lenne allandoan magyarázkodnod kellene a semmiert is.
Vannak ilyenek. Nem minddel lehet egyutt élni.
2/4 anonim válasza:
Én nem akarnék kapcsolatot ilyen férfival. Állandóan hallgathatnád, h na kivel csaltad meg. 0 önbizalma van a férfinak. Amúgy ez a megcsalósdi nemcsak neked szól, ő minden nőről ez feltételezi valószínűleg. Semmitse tennék a helyedben.
3/4 anonim válasza:
SZerintem semmi,ha már most ezen gondolkodik engedd el.
4/4 anonim válasza:
Nem kellene olyan férfi aki ilyen véleménnyel van rólam. Így indulni egy kapcsolatba. Tudom, hogy már eleve egy könnyebb vérűnek tart, aki simán félrelép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!