Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből feleség?
Két éve vagyok szerető…
Soha nem kértem a kedvesemtől, hogy váljon el, vagy válasszon köztem és a családja közt! Mindig csak őszinteséget kértem, és hogy mondja el, ha már nem akar engem, hogy idővel tovább tudjak lépni rajta.
Felvállaltam a családom, baràtaim előtt, többször beszélt már anyukámmal telefonon, és egész jól kijöttek.
Legutóbb amikor össze vesztünk, szakítottunk, édesanyám kiabált vele a telefonba, hogy hagyjon engem békét, eltiltotta tőlem.
Ő ennek ellenére keresett, és azt mondta, hogy be vallott mindent a feleségènek, és nem akar elveszíteni. Ma elköltözött a családjától.. Vajon tényleg engem fog választani, vagy meg gondolja magát, és vissza könyörgi majd magát az asszonynak?
Majd ugyanez lesz veled is.
A karma MINDIG dolgozik😉
Válasszon a család meg kozted? Aztán kidobod nem állhat veled szóba?
Jo komoly vagy🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!