Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből feleség?
Két éve vagyok szerető…
Soha nem kértem a kedvesemtől, hogy váljon el, vagy válasszon köztem és a családja közt! Mindig csak őszinteséget kértem, és hogy mondja el, ha már nem akar engem, hogy idővel tovább tudjak lépni rajta.
Felvállaltam a családom, baràtaim előtt, többször beszélt már anyukámmal telefonon, és egész jól kijöttek.
Legutóbb amikor össze vesztünk, szakítottunk, édesanyám kiabált vele a telefonba, hogy hagyjon engem békét, eltiltotta tőlem.
Ő ennek ellenére keresett, és azt mondta, hogy be vallott mindent a feleségènek, és nem akar elveszíteni. Ma elköltözött a családjától.. Vajon tényleg engem fog választani, vagy meg gondolja magát, és vissza könyörgi majd magát az asszonynak?
Őszinteséget vársz el olyan személytől, aki megcsalja a feleségét és nap mint nap sumákol, szemébe hazudik?
Lottora nagyobb az esély...
Ne kérdezz itt. Engem lepontoznak úgyis, de itt csak az erkölcs mintaképei vannak. A valóságban meg...
Mindegy is.
"Vajon tényleg engem fog választani, vagy meg gondolja magát, és vissza könyörgi majd magát az asszonynak?"
Ennyire nem ismered, és nem bízol benne, hogy ezt itt kell megkérdezned?
Mit jelent az, hogy nem akar elveszíteni? Beszéltetek már a közös jövőtökről, hogy ki mit, mikor és hogyan szeretne?
"Mindig csak őszinteséget kértem"
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de az egész szeretői kapcsolatok alapja az, hogy ő nem őszinte.
Hímrbike lebukott az asszony előtt és most már ló helyett jó a szamár is.
Te meg minek muttatsz be bárkinek is házas pasit? Nem a társad. Szerető. Dugni tartod, nem? Az a funkciója. Nem mutogatni másoknak.
Őszinteséget meg ne kérj olyantól, aki eleve hazugság miatt van melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!