Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom ennyire nem veszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom ennyire nem veszi komolyan az ilyesmit?

Figyelt kérdés

Alapjáraton jól megvagyunk, szeretjük egymást, közösek a célok, nem vagyunk már gyerekek, stb stb.. Még nem élünk együtt, de tervezzük, viszont előtte szeretnék többet találkozni. Ő pedig ilyesminek végképp nem tulajdonít jelentőségét. Mármint nincs baja azzal ha többet talalkoznank, de nem is mutatja hogy szeretné. Én szépen beszéltem erről már nem egyszer vele, míg végül inkább vitába ment át, hogy mintha egyik fülén be, másikon ki menne a téma. Erre mondtam hogy nem azt kérem hogy gyűrűt vegyél, csak hogy ha komolyabbra fordulna valamikor, akkor szeretném ha lennének lépések, nem csak durr beleugrunk mindenbe, tehát találkozzunk sűrűbben.

Erre azt mondta gyűrűt szeretnél? Megveszem ha kell csak mondjad.

🤦‍♀️

Nem bánnám ha mondjuk egy év múlva lenne lánykérés, na de nem azért mert én azt kérem. Ezek szerint neki ez nem olyan komoly dolog? Mármint konkrétan az eljegyzés, mert azt tudom hogy a házasság fontos ha már családról lesz szó. Megkérdezni azért nem szeretném tőle (bár tudom az lenne a legrealisabb), mert aztán azt hinné hogy nagyon nyomatom a témát és azért jegyezne el, de azt nagyon nem szeretném...

2024. jún. 20. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Részéről nem komoly.
2024. jún. 20. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig kérdezd meg, mik a tervei. Mi az, hogy nyomod a témát? A te jövődről is ugyanűgy szó van. AKi kicsit is előrelátó és nem egyik napról a másikra akar élni, az tervez és szeretné látni, mire számíthat.

És el kéne már felejteni, hogy szívességet tesz azzal, ha megkéri a kezed. ENnyi erővel te is szíveséget teszel, ha igent mondasz.

2024. jún. 20. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 100% hogy hülyít téged. Azt se tudja mit akar az élettől, nincs semmi elképzelése. Ha valakiért oda meg vissza vagy, akkor nem számít a távolság se, megoldják a felek, hogy tudjanak találkozni. Viszont ebben a kapcsolatban te szeretsz jobban, ő neki ez a hébe hóba találkozgatás teljesen kényelmes. Gyűrűt is csak azért adna, hogy maradj csendben pár évre, de esküvő ebből nem lenne….
2024. jún. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!