Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira intenzíven szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira intenzíven szerelmes vagyok, hogy elkezdtem fogyni. Ez így túl beteg? Ezért nem fog működni?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok.

4 éve megismertem egy férfit, akibe már az elején halálosan beleszerettem. Ő is flörtölt velem, de volt párja, nagyjából feldolgoztam, hogy nincs esélyem nála.. De ez a szerelem kicsit sem apadt, még úgy sem, hogy egy ideje már nem is láttam. Ugyanúgy esténként eszembe jutott, nézegettem a profilját, komolyan mint egy kislány aki rajong egy sztárért.

Kb 4 hete viszont felkeresett. És annyira gyorsan haladunk, hogy konkrétan már majdnem kimondta, hogy együtt szeretne lenni velem. Az én szívem meg konkrétan ezt nem tudja feldolgozni 😃 eddig is indokolatlanul túlságosan szerettem de most kb ki van akadva a mérőm. Nem tudom milyen mentális szintet élek meg de úgy lefogytam, hogy a környezetem már azt hiszi beteg vagyok. Nem eszek, ha eszek is fáj a hasam hasmenésem van. Nem tudok aludni konkrétan, csak ő létezik számomra, minden rezdülésére figyelek, minden megnyilvánulására figyelek, és ha épp nem vele vagyok akkor is azon kattogok, hogy mit beszéltünk. Egyszerűen csak ő jár a fejemben. Főleg, hogy most egy ideje mintha meghátrált volna, tehát ideges is vagyok 0/24.

Én vele amúgy egy álarcot viselek, nem tudatom vele mennyire betegesen szerelmes vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy lehet megérzi ezt az "energiát" és így eltaszítom?

Plusz, velem nem szokott ilyen kegyes lenni az élet, hogy így beteljesüljenek a boldogságaim 😃 persze hogy nem eszek, pont nem érdekel semmi, ha ő most ennyire az életem középpontja lett és érdeklődik irántam.

Félek, hogy emiatt az intenzív érzés miatt valamit el fogok rontani.

De mégis mit tudnék tenni ez ellen?

2024. jún. 15. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

"Ő is flörtölt velem, de volt párja, nagyjából feldolgoztam, hogy nincs esélyem nála.."

Emiatt sem fog működni a párkapcsolat. Az egy dolog, hogy te túlzásokba estél. Ő kihasználja mert látja, érzi rajtad és amikor rád ún akkor majd szenvedhetsz nélküle megint, de sokkal jobban fog fájni.

2024. jún. 15. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerelmet érzel iránta, betegesen kötődsz hozzá aka obszeszív állapot alakult ki nálad és ez valószínűleg gyermekkori traumából eredendő. Helyedben pszichológushoz fordulnék, hogy segítsen kiverni a fejedből a beteges kötődést hozzá.

Amúgy se van nála esélyed:

"Főleg, hogy most egy ideje mintha meghátrált volna..."

2024. jún. 15. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Majd szakitásnál is fogyni fogsz.

Ennek csak az a hátránya hogy könnyebben leszel depresszios idegroncs is. Mivel nem lesz fizikai energia sem, az szépen leépiti a lelkit is meg az egesz szervezetet is. Lassan ölő méreg az egesz.

2024. jún. 15. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Az evészavar már a depresszio es odeggyengeség elso jelei. Labilisakra életképtelenekre is jellemző.
2024. jún. 15. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
2024. jún. 15. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

most én manus vagyok de feltömegeltem 80-ról 100kilora.

vegyél sertés inditó tápot daráld le szőlőcukorral, meg zsirszalonnát akkora leszel mint a medve barátom ezen ne streszelj, nyomd a fekvőket meg szerezz valami kézi súlyzót én mondjuk betonnból önöttem ki diszperzites vödörbe rúdnak meg belenyomtam 3/4-es vizcsövet

2024. jún. 15. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez fájni fog....
2024. jún. 15. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kemény lesz ha lepattan a csávó
2024. jún. 15. 23:17
 9/9 Noren1989 ***** válasza:

Kezeltetni tudnàd a border személyiségzavarod, mondjuk.

A viselkedésedre a beteges rajongàs-kötődés a megfelelő kifejezés.

Én keresnék a helyedben egy orvost, ha még nem tetted meg.

2024. jún. 16. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!