Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amennyiben valaki csalódik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben valaki csalódik, mert szerelmes és nem kapja meg a viszonzást, képes lehet akár bosszúra is?

Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Csalódott ember elég sokmindenre képes. De ez inkább beteges ragaszkodás és nem szerelem, ha valaki emiatt bosszút áll.
2024. jún. 13. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak eszementek, akik képtelenek emberi módon elfogadni a visszautasítást. Ugyanakkor szerintem ők nem szerelmesek, hanem mentálisan sérültek; ragaszkodóak, bántalmazóak.
2024. jún. 13. 22:02
 3/11 mandragora.gyoker ***** válasza:
100%
Vannak ilyen őrültek.
2024. jún. 13. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A bosszú akkor lehet egy lehetséges húzás egy embernél, ha a másik hülyítette, hitegette, de nem akart vele járni. Akkor megfoganhat benne az, hogy bosszút áll, az elvesztegetett időért. Persze van olyan is, aki egyszerűen tovább lép.

Ha azonban kezdettől világos volt, hogy nem lesz semmi, min álljon bosszút?

2024. jún. 13. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:
26%

Ez nem őrültség.

Amennyiben kérdő módod van rá igen állj bosszút!

2024. jún. 13. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért kéne bosszút állni egy elutasításon?
2024. jún. 13. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Engem is hitegettek 1 évig, szerelmes voltam.

Csak egyszerűen elhagytam. Persze akkor már nem volt nehéz érzelmileg, mert kiábrándultam belőle.

A sz@revősége, a hitegetései hogy össze fogunk költözni, a hazugságai, az ápolatlansága……

2024. jún. 14. 00:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bárki bármire képes lehet. Olyan ember is bosszút állhat kisebb dolgok miatt is akár, akiből ki sem nézné az ember. Én is csalódtam, de engem nem érdekel, hogy nincs viszonozva. Majd jön más. Akinek az életedben helye van, az úgy is ott lesz melletted. Szerintem minden okkal történik.
2024. jún. 14. 05:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Mégis milyen bosszúra gondolsz? Nem nézel sok thrillert meg szappanoperát?

Ott szoktak gyilkolni, meg kidobálni az ablakon cuccokat, meg ilyesmi.

Talán csak túlértékeled mennyire odavan érted, aztán lehet egy hónap múlva boldog lesz mással.

2024. jún. 14. 07:39
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Hali.

Ami azt illeti, bosszút nem csak úgy lehet állni, hogy ártunk a másiknak.

Itt vagyok például én. Bosszút fogok állni a volt baràtnőmön.

Hogyan teszem?

Először is, nem állok vele szóba, ha keres. Ez ez elég nagy bosszú azon, aki még akar téged, kíváncsi rád.

Másodszor: az a csaj eléggé lenézett engem. Megmutatom, hogy sokra viszem az életben, szóval ez is egy bosszú, hogy be lell látnia, hogy tévedett. És az nem lesz kellemes.

Tehát bosszút állni lehet finomabban is.

2024. jún. 14. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!