Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret még vagy már elhalványu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még vagy már elhalványultak az érzései irántam?

Figyelt kérdés

A párommal együtt vagyunk 2 éve, minden jól ment köztünk nagyon szerelmesek voltunk egymásba.

Nekem külföldre kellett utaznom nélküle és itt kell maradnom legalább 1,5 évig. Nem részletezném, hogy miért. Megbeszéltük, hogy ez idő alatt mindennap beszélni fogunk és hívásozni amikor csak tudunk.

Lassan 5 hónapja vagyok kint, az elején minden jól ment. Mindennap írt jó reggelt, jó éjszakát üzeneteket, egésznap beszéltünk. De most már egyre kevesebbet ír úgy érzem mintha én erőltetném, hogy beszéljünk. A jó reggelt és jóéjt üzenetek teljesen eltűntek. Eddig, ha nem írtam neki pár óráig egyből kérdezősködött, hogy miért nem írok, hol vagyok, kicsit féltékeny volt, ami jól esett. De mostmár ez megváltozott. Ha nem írok neki egy napig akár nem nagyon keres ír pár szót vagy küld egy semleges hangüzenetet, de nem nagyon érdeklem mint eddig. Nekem ez nagyon fáj,azt hittem hogy erős annyira a szerelmünk, hogy a távkapcsolatot is kibírja. De nem tudok másra gondolni, csak hogy már nem szeret annyira vagy lehet akár már más is van neki a láthatáron, mivel sok lánynak tetszik.

Nem érdeklem már annyira, alig nézi meg amit írok neki, nehezen válaszol pedig elérhető.

A telefonálások is ritkultak.

Amikor telefonálunk mondja, hogy szeret és hogy hiányzok neki, de nekem ez nem úgy tűnik és olyan mintha erőltetné ezt az egészet, de mikor mondom neki, hogy ha nem érez már úgy irántam akkor hagyjuk egymást nem akarja hagyni. Nem értem össze vagyok zavarodva. Biztos vagyok benne, hogy kicsit enyhült az érzelme irántam ezt egy nő megérzi, de mit tudnék tenni ellene?

Már azt is mondtam, hogy tartsunk szünetet egy ideig ne beszéljünk, de mindig azt mondja, hogy nem akar szünetet és ezt is erőltetettnek érzem mert szerintem, ha nem beszélnénk pár napig nem nagyon zavarná.

Csak azért akarnék szünetet tartani, hogy hiányozzak neki, de szerintem nem is hiányolna csak még jobban eltávolodnánk.:(

Félek hogy nem fogjuk kibírni ezt az időt amíg külön vagyunk, hisz még csak 5 hónap telt el. Még itt leszek minimum 1 évig.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsolni valamit?

2024. jún. 13. 06:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem volt opció, hogy ő is ki menjen? A tavkapcsolatok ritkán működőképesek pláne akkor, ha egyáltalán nem is tudtok találkozni. Hova mentél ki, hogy nem tudsz hazajönni ő meg nem tud meglátogatni?
2024. jún. 13. 07:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinél tud működni a távkapcsolat és nem feltétlenül a megcsalás miatt. Van akinek elengedhetetlen a másik közelsége és nem érzi jól magát ha nem tud bizonyos időt együtt tölteni a párjával.
2024. jún. 13. 07:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi, elhidegült. Jobb lenne szakítani.
2024. jún. 13. 08:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod: a kis lángot eloltja, a nagyot táplálja. De egyénfüggő, nálatok nem működik. 3 opció van.

1: költözzön hozzád

2: te hozzá

3: szakítás

Minden más csak fájdalmas időhúzás!

2024. jún. 13. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Egyetemi szaktársam (lány) volt igy. Ők kitartottak egymás mellett. Nekik kicsit hosdzabb idő volt. Amikor hazajott a fiú és újra találkozhattak,megkérte a kezét a lánynak és azóta is együtt vannak nagy boldogságban.

Minél nehezebben jön össze egy kapcsolat,annál erősebb lesz a kötelék és annál tartósabb. (Szociálpszichológiai kutatások igazolják ezt. Forrás: Cialdini: A hatás. /A könyv harmadában van,a fejezet címe A tagság ára/ ) Sok sportklub,online shop ,face csoport, ember alkalmazza ezt a pszichologiai fogást...

2024. jún. 13. 09:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem mivel már nem olyan érdeklődő vagy belefáradt az egészbe, vagy melletted csajozik vígan és ki fog téged rakni (hamarosan).
2024. jún. 13. 09:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Ma bocsánatot kért amiért rosszul bánt velem az elmúlt időben. Úgy, hogy fel sem hoztam neki a témát. :) Elmondta, hogy nagyon szeret és nem kell neki más, csak nagyon hiányzom neki és ki van ettől ezért sokszor nincs kedve még telefonozni sem, de általában mikor nem ír valami dolga van, de ahogy tud mindig ír. Szóval köszönöm a sok negatív választ és, hogy már egyesek leírták, hogy a kapcsolatunknak lőttek.😅
2024. jún. 14. 02:22
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki azt mond, amit akar, a tettek számítanak. Hianyzol neki, de nem keres ? Hat nem tudom, szerintem ennél nagyobb felkiáltó jel már kiverné a szemedet…
2024. jún. 14. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A szavak, csak szavak és ha tettek nem követik akkor az csak manipuláció. Értem én hogy mindenki annyira hinni akar, de csak egy dolog számít, azok pedig a tettek és azt kell figyelni.
2024. jún. 14. 11:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Azóta folyamatosan ír, a jó reggelt és a jóéjt üzenetek újra megjelentek és érzem, hogy minden a helyére került.😇 Ha csak egy pár napig fog tartani és újra elkezdi amit eddig, szakítok vele.
2024. jún. 14. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!