Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélyem lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

"Szerelmi problémákkal küzdök."

Sokat gondolkodtam azon hogy vajon kérjek-e tanácsot az "én koromban" ezzel kapcsolatban.

Szégyen ide, - szégyen oda, én viszont plátói szerelmes vagyok.

Nem régiben költöztem falura,-korábban se éltem messze innen, de mindidáig nem jártam nagyon erre-fele. Ha beülök az autóba, gyorsabb és közelebb is Horvátországba átmenni vásárolni, mert közelebb van mint egy magyar város.

Közel 1 éve járok át.

Közel 1 éve felfigyeltem rá. Itt laktunk mindig egymás mellett, - de én abszolút nem ismertem.

Ő hentesként dolgozik, egy nagyon szép férfi. 195 centi magas, saccra, sötét szőke hajú, tényleg egy nagyon szép kiállású férfi. Én neki teljesen az ellentétje vagyok. Alacsony, nagyjából 150 centi, 65 kg, zöldszemű, barna hajú, teljesen átlagos nő.

Mostanra ha összefutunk valahol köszön, ahogy én is. Viszont ennél nagyobb áttörést nem értem el. Ha kommunikálni kellett mindidáig angolul tettem, mert horvátul nem tudok.

Egyszerűen szégyennek érzem, hogy vásárláskor elkérjem a telefonszámát, vagy egyáltalán a nevét megkérdezzem. Kicsit talán szemtelenség is lenne azt mondani: "ha ledaráltad a lapockát légyszíves mond meg a neved"!

Interneten sehol se találom, támpontom sincs hogy mi alapján keressem meg, konkrét jelet nem tudom hogy adhatnék neki hogy egy kicsit motiváljam ha esetleg én is tetszek neki hogy lépjen.

A kérdésem arra vonatkozna, kinek van valami jó ötlete arra hogy ne legyek nyomulós de megtudjam a nevét is? Vagy jobb az egyenes kérdés?

Másrészt, nektek mik a tapasztalatotok? Nekem nem probléma a méretbeli különbség, de nektek férfiaknak mennyire kizáró ok?

Illetve 26 éves vagyok, - 3 hónap múlva 27. Tippemre, ő 32-35 között lehet. Nem tartana túl fiatalnak? Hogy viszonyulnak a horvátok a magyarokhoz? Mit gondoltok lehet esélyem ha egy kicsit összeszedem magam vagy ne is próbálkozzak?

Teljesen belevagyok zúgva, mint egy kamasz... Talán már az se tudom hogy kell közeledni valakihez, meg nőiesnek lenni, olyan régóta nincs senkim...

2024. jún. 12. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy van-e húsos kolbásza, és hogy házhoz szállítaná-e.
2024. jún. 12. 19:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez végülis elég jó ötlet, poénra veheti. 🤣
2024. jún. 12. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hari, de nem gondolsz rá, ha ilyen szép szál legény, akkor már van párja? Nem lehetsz belezúgva, mert nem ismered. Csak az idealizált alakjába vagy belezúgva. Nem tudom mit tegyél, én nem kérdezném meg őt így a munkahelyén. Maximum ha bármi jele lenne az érdeklődésének a köszönésen kívül..
2024. jún. 12. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha van párja, azt persze tiszteletben tartom, de nyilván egyenlőre nem tudok róla, ha van pedig azt úgy is a tudtomra adja ha arra kerülne sor. Más kapcsolatába nem rondítok bele.
2024. jún. 12. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

"ha ledaráltad a lapockát légyszíves mond meg a neved"!😂

Ő neki kéne érdeklődni és nem neked, annyi a dolgod, hogy szemezel vele, mosolyogsz rá és "véletlenül" ha átadja a lapockát megérinted a kezét és elnézést kérsz.

2024. jún. 12. 19:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Néha azért váltunk néhány szót, - csipkelődik, játszadozunk. Akadnak a nyelvi különbségek miatt vicces szituációk amiken nevetünk, ha rosszul mondok valamit, mindig kijavít. Én pedig mondom utána, ha nem megy, - addig segít ameddig nem sikerül. Múltkor oda se értem a húspulthoz, intéztem a bevásárlást és kenyeret tettem a kosárba meg keresgéltem a pékárút, - nem láttam kint az autóját, feltételeztem nincs bent, de észrevettem közeledik felém. Gondoltam megnézem mit csinál, ki jött hozzám. Köszönt, de csak annyit beszélgettünk hogy megint ő dolgozik, nocsak? Tehát kezdeményez is, alkalmanként ezért is merem remélni talán egyedülálló és talán kölcsönös.
2024. jún. 12. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszerűen megkérded a nevét meg hogy nem e lenne kedve pl neten beszélni. Ennyi. Nem tudom mit kell ebből ennyit kínozni.

N

2024. jún. 12. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, h csak szimplán kedves, munkaköri kötelesség, hogy figyelmesek legyenek a vásárlókkal a boltban, én nem élném bele magamat a helyedben.
2024. jún. 12. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez ennyiből lehet 100% meg 0% esély is. Valahogyan ki kell derítened konkrét módon, ő nem igazán van abban a helyzetben eladóként, hogy kezdeményezgessen a vevőknél ha valaki megtetszik. Neked kell meglépned valamit.
2024. jún. 12. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális a kérdés: hímneműként írom, borzalmasan szimpatikus, ha egy lány kezdeményez. Messze a legtöbb férfinál instant hatalmas pirospont. Nekünk is nagyon jól esnek a dicséretek, főleg, mivel nem vagyunk annyira hozzászokva. Továbbá a nők részéről ritka a kezdeményezés, ez a plusz energiabefektetésed csak kiemel a többi hölgy közül.

Nyilván ne fogalmazz nagyon nyomulósan, de ha megmondod, hogy szimpatikus neked, és arra gondoltál, valamikor megihatnátok együtt egy kávét... Még ha bármi miatt nem is nyitott rá, nagyot nőnél emberként a szemében.

2024. júl. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!