Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lenne ilyenkor jó tenni?
Barátnőm 23 lány 2.5 éve vagyunk egyutt..
Van neki 2 lova amelyet én az elején elfogadtam!
Masfel eve jottek a gondok otthon az apja idegbeteg rosszul bánik vele minden nap egy túlélés neki az anyja ezzel nem foglalkozik..
1 napja így néz ki felkel dolgozik hazaer atvezeti a lovakat kiganajozik majd visszahozza oket es kb este 9 óra van kozben az apja morog mindenert az anyja delutan dolgozik..
Jott egy lehetoseg hogy mehetunk a tanyajukra amely az apjanak a nevén van csak az apja nagyon lassu es sok bantast kap az apjátol ezzel kapcsiban is...mellette ott voltam en aki nem mindig adta meg neki a figyelmet megertest szeretet... probaltam csak neha nekemis nehez volt es ami volt vita az utobbi 1 evben azokat nem beszeltuk át... most ejutottunk oda,hogy szakitottunk 3 napja hianyzik nem haragban valtunk el csak aztmondja idore es maganyra van szuksege mert annyira tonkrement az eletben,hogy most nem tud egy egeszseges kapcsolatot fenntartani... rengeteg hibam volt pl ha ganajoztam hetvegen szar kedvvel csinaltam es nem voltam feldobodva... rengeteg hibamra kezdek rajonni es ertem mit akart mondani...
Adni akarok most neki még 1 hetet,hogy nem beszélünk aztán megpróbálom keresni es elmondani neki,hogy mire jottem rá es hogy mikent tudnam ezeket a helyzeteket férfiként kezelni. Sajnos belelenyelmesedtem nagyon pedig mellette nagyon szeretem,de nekem sincs egyszeru helyzetem mert itthon az en csaladi legkorom sem túl jó..
Rajottem,hogy nekemis a kiút ha kikoltozom majd vele a tanyara csak azt se szeretnem hogy csinalja a tanyat most minden hetvegen en meg a fullos helyzetbe odamenjek mert segiteni akarok minden kis porcikammal... utoljara amikor ezeket mondtam neki azt erzi,hogy ezt csak azert mondom,hogy visszakapjam es 2 het mulva minden ugyanaz lesz.. hogyan bizonyitsam be neki,hogy tenyleg valtozok es valtoztam megertettem amiket anno 10x elmondott es vita volt hogy mit miert kaptam es tenyleg nagy reszben en voltam a hibás az esetekben...
Hihetetlen csaj es tenyleg azt erzem,hogy valtoztam kellett ez az egesz ahhoz,hogy belassam nem jó úton haladok es nem raktam bele mindent a kapcsolatba... sokat segitettem ezt tudja ő is,de sokszor utána ezt a segitseget hozza is vagtam ha vita volt..
Aztmondta nem massal akar lenni csak maganyra van szuksege,hogy boldog egyen es megerosodjon mert ami otthon van neki kicsinalt engem és őt is... szerintetek mit tegyek? Varjak egy kicsit vele,hogy lenyugodjon es utana ha megtudom vele ezt beszelni es belerakok mindent akkor mukodhet?
Hagyd békén örökre. Megmondta, hogy egyedülálló akar lenni. Nem akar benned is csalódni, még egy terhet ismét a nyakába venni.
Azt nem értem miért a tanyára kéne menni együtt élni amikor külön kéne válni a szüleitől. Azt sem, hogy miért neked kéne ganézni amikor nem vagy köteles.
Lásd inkább be, hogy nem kellesz neki és nem fog működni a kapcsolat hiába is adna neked újabb esélyt.
Ganajozz többet és boldogabban!😜
Meg szerintem annak is örülne, ha megtanulnád használni a központozást és az ékezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!