Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy akiknek együtt kell lennie, azokat a sors összehozza?

Figyelt kérdés

Volt egy közel 3 éves kapcsolatom, viszont külön városban tanultunk és így kicsit ellaposodott a dolog. Teljesen békésen, közös megegyezéssel szakítottunk, ami kicsit megviselt.

Rengeteg barátom mondta, hogy ne keseredjek el, ha még van dolgunk együtt az életben, majd a sors összehoz?

Ti hisztek ebben?? Van/volt hasonló az életetekben?

2024. jún. 10. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a mondás igazából arra jó, hogy elengedd érzelmileg és testileg az adott személyt, elteszed az agyad, lelked egy távoli zugába, és némileg tudsz koncentrálni a mindennapokban, munkahelyen, barátoknál, rokonoknál stb. Én igazából nem tudok olyanról a szűk, de még a távoli ismeretségi körömből olyat akik szakítottak, aztán újra összejöttek és boldogan éltek míg...

Mikor életem egyik legnagyobb szakításán voltam, ezzel nyugtattam magam, hogy oké, legyen boldog, legyen mással, majd 5-10-20 év múlva úgyis találkozunk, aztán jött egy másik lány és teljesen elfelejtettem a régi lányt. De tény és való, hogy abban a kritikus 1 évben, míg nyalogattam a sebeim, ez a "mondás" erőt adott, hogy eltudjam végezni a napi feladataim. F

2024. jún. 10. 23:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak (ön)vígasztalás.

Három évet bírtatotok ki. Ugyan már! Még ha valami tőletek független esemény miatt sodródtatok volna szét és egyáltalán nem tudtok taláékozni, akkor lehet, de így, hogy ellaposodott, semmi érteléme nem lenne újra kezdeni.

2024. jún. 11. 00:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy így van,de magam részéről soha nem kezdeném senkivel újra akkor sem, ha fél óra múlva jönne vissza.

Pedig az életben három exem is akart újrakezdést,mindegyik több alkalommal.Szó sem lehetett róla,úgy vagyok vele, az ajtó csak kifelé nyílik . Nagyon sok negatív példát láttam környezetemben az újrakezdésre,egymásra találásra.Sokkal rosszabb lett a helyzetük, vannak akik kimondottan gyűlölik már egymást,pedig nagy szerelem volt, két újrakezdéssel.

Nincs senkim évek óta,de ex semmilyen formában nem kell és én sem mennék vissza egyikhez sem.

2024. jún. 11. 05:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Baromság
2024. jún. 11. 05:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a sors dologgal próbálsz valami olyan magasztos dolgot beleeröltetni a kapcsolatba, amivel úgy gondolhatod ennek sírig tartó kapcsolatnak kell lennie. Egy hiba már kerékbetöri ezt a hitet, mondjuk a palid félrqr. Bár arra is azt mondanád a sors akarta így.
2024. jún. 11. 07:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem szeretem ezt a sors dolgot, mert baromira leveszi az ember válláról a felelősséget.

Ha a sors úgy akarja, nem mész át a vizsgán, nem nyersz a lottón, nem jöttök össze. Ez mind fszsag. Mindenért lehet tenni és van, amiért kell is. Azt várni, hogy majd egy felsőbb hatalom egyengeti az életedet…hat, jó várakozást😅

2024. jún. 11. 08:30
 17/17 Kései Sirató ***** válasza:
Nem, ez butaság.
2024. jún. 11. 08:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!