Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz párkapcsolatért tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz párkapcsolatért tud kárpótolni a táska,cipő, és az,hogy mondjuk bármit megvehetsz,de nem vagy boldog akivel,hanem helyette ezekkel pótolod a "boldogságot?"

Figyelt kérdés
2024. jún. 9. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Ez zsákutca, saját tapasztalat.
2024. jún. 9. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. jún. 9. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan aki jókat vásárolgat, teszegeti félre a fizetését , és mondjuk idősebb a férje, tehát öröklésre is számíthat .

Szerintem nem mindenki boldog, és akkor sem ha szegénnyel van.

Csak olyankor a boldogtalanság mellett még vásárolni sincs pénz.

Ha választanom kéne akkor inkább gazdag, mert ha boldogtalan vagyok, a szegény mellett is az lehetek.

Nem hiszem hogy a boldogság egy másik emberen múlik.

Hanem rajtam!

2024. jún. 9. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Engem igen - a pénz boldogít!
2024. jún. 9. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Mit jelent a rossz párkapcsolat?

Nekem a rossz párkapcsolat azt jelenti, hogy toxikus, bántalmazó.Ha egyik fél sem drogos, alkoholista, játékfüggő, agresszív, verbálisan vagy fizikailag bántalmazó, akkor már annyira rossz nem lehet.Minden hozzáállás kérdése.

Egy átlag kapcsolat az évek során ellaposodik, unalmas, nem jó/nincs szex, stb.Akkor legalább legyen anyagi biztonság, mivel a pénz igenis boldogít.Ha egészség van, minden mást megveszel pénzen.Elfoglalod magad a családoddal, barátaiddal, gyerekeiddel, hobbijaiddal.

Ha nincs pénz, az még a szerelmet is tönkreteszi azonnal.

2024. jún. 9. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy ideig boldogit ami rovid ido.. a luxus quevanak is vannak erzesei.
2024. jún. 10. 03:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindig ez a szegénység - gazdagság.

Ha boldog vagyok akkor jó egy szegénnyel is, gazdaggal is.

De melyikkel jobb vajon?

És ha boldogtalan vagyok?

Mindkettővel az vagyok, nem??

De ha van pénz, tudok venni ezt azt, vagy akár tanfolyamot végezni, tehát önfejlesztésre fordítani.Sőt , ha boldogtalan vagyok vele, veszek magamnak egy lakást és különköltözöm! Egy szegénytől hogyan? Sokszor pont a szegénység miatt nem tudnak kilépni a toxikus kapcsolatból!

A szegény mellett ugyanúgy lehet rossz minden, lehet toxikus , bántalmazó, vagy esetleg elveszi az én pénzem mert neki kell. Vagy hallgatom ahogy szídja a gazdagokat, csak azért mert ő szegény….és nagyon súlyos lelki nyomorodást tud okozni a szegénység a férfiaknál . De nem kedvesek , aranyosak lesznek tőle hanem pont hogy a kudarcok miatt frusztráltak vagy idegesek és végül bántalmazóak.

Nem kéne szegény mert az egy rakás problémát hoz magával.

A gazdag pedig megmutatja, hogyan kell élvezni az életet.

Már az udvarlási szakaszban nyaralni hív és nem velem fizetteti ki a részem, mert ő hívott és van is rá pénze.

Volt szegény barátom, állandóan mártírkodott hogy milyen nehéz neki, közben meg évente 3-szor nyaralt de engem egyszer sem hívott meg, és egy virágot sem kaptam tőle vagy csokit, semmire nem hívott meg. Egy évig kinlódtam vele, de kihasznált!

Végül szakítottam.

Inkább gazdag legyen mint szegény!

2024. jún. 10. 04:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

És szerintem nem drága egy szál virág vagy egy szelet csoki, mégsem kaptam tőle soha semmit.

Pedig mondtam is neki, hogy nekem hiányzik az udvarlási szakasz, kimaradt a kapcsolatunkból.

De nem változtatott semmin.

Csalódás volt. Mindig üres kézzel jött. Végül kihasznált alaposan, 1 millió ftomba került a nagy szerelem, és muszáj voltam szakítani mert már anyagilag nem győztem.

Na most akkor ez szegény is volt, boldogságot nem hozott mégsem!

Inkább hívjon meg valaki erre arra, nyaralni, és fizesse, mint hogy én fizessek neki is mindent és hallgassam hogy milyen nehéz neki és milyen gonosz emberek a gazdagok!

2024. jún. 10. 05:02
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Tim Kasser írt egy könyvet Az anyagiasság súlyos ára címmel. Az kb. azt mondja, hogy az anyagias gondolkodás tévút, nem lesz jobb tőle hosszú távon.
2024. jún. 10. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Az anyagiasság nem is jó.Van egy bizonyos szint, ami fölött már nem boldogít a pénz.Pl.Elon Muskot már nem tudja a pénz boldogítani, azt elhiszem.Aki meg éhezéssel, nyomorral töltötte az élete felét, azt igenis rohadtul boldoggá teszi a pénz.
2024. jún. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!