Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönnek be a nőknek a tetovált férfiak?
Figyelt kérdés
2024. jún. 9. 14:45
21/26 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de inkább nem tetszik mint tetszik.
22/26 anonim válasza:
Van egy jó barátom, na neki tényleg a fején kívül nincs már hely hogy legyen mégegy tetkoja. Nagyon jók és igenyesek. Nagyon tetszik.
Amúgy általában semleges.
23/26 anonim válasza:
Alapvetően semleges, hiába van nekem is sok. De nem lesz tőle számomra szexibb az illető, csak mert van neki. Az alap, hogy igényes tetoválás legyen, ha varrva van. Ez a divat, nem divat dolog engem annyira nem izgat. Mármint mi van abban, ha valaki azért varrat magára valamit, mert tetszik neki, dekoratívnak gondolja, de nincs mély lelki kötődése a mintához, meg elvont jelentése? Ha szépen van kivitelezve, akkor részemről rendben van. Az első párat persze a legtöbben úgy csinálják, hogy jelentése legyen, de a huszadiknál már csak "lássuk, mi legyen... Mondjuk zsiráf... ja, az jó lesz, szeretem a zsiráfokat" kb :D
24/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a tetoválás, de egyáltalán nem változtat semmilyen irányba a vonzalmamon. A férjemnek is van, több is de nem számít mert elég hogy ő nagyon tetszik 😀 Akar többet is, hát egészségére. Nekem van egy piercingem, az meg neki nem tetszik de hasonlóan van vele ahogy én a tetkóival.
25/26 anonim válasza:
Csak azért nem fog valaki bejönni, mert tetovált, de ha eleve az esetem akkor nagyon vadító.
26/26 anonim válasza:
Attól függ mi, mennyi, hol.
Ennek fényében lehet kizáró ok, kisebb-nagyobb hátrány vagy semleges. Tetszeni nem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!