Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők szoktatok tudatosan, iparszerűen lehúzni fèrfiakat? Mármint,hogy az elsődleges cél a lehúzàs függetlenül attól,hogy lesz-e viszony belőle vagy sem.
Figyelt kérdés
#Fèrfiak lehúzàsa, kihasználása
jún. 9. 12:26
2/14 anonim válasza:
Nem, van munkám, van fizetésem, nincs szükségem más pénzére. Az ilyen iparszerű lehúzást meg cigány mentalitásnak tartom.
3/14 A kérdező kommentje:
Gondolok itt bármire,megvetettek valamit,vagy étterem, utazás,autót vagy bármit megcsinàltattok a férfival,vagy elvitetitek magatokat valahová stb
jún. 9. 12:28
4/14 anonim válasza:
Ja ilyen szokott lenni.
Pl meghív enni.
Aztán én is meghívom. Szóval mi a f@sz ezzel a bajod??
5/14 anonim válasza:
Soha, adósságfóbiás vagyok. Minden olyan helyzet KIALAKULÁSA ellen küzdök, ahol bármilyen visszakövetelés alakulhat ki. Apai nagyapámtól örököltem.
6/14 A kérdező kommentje:
1,2,5
Köszi a válaszokat,csak kíváncsi vagyok
jún. 9. 12:37
7/14 anonim válasza:
És miért a nőkre hegyezed ki a kérdést? Van egy csomó lehúzós férfi is az átlagemberek világában.
8/14 anonim válasza:
ehhez kell egy hülye férfi is akinek van erre pénze
36f
9/14 anonim válasza:
Sugar kapcsolat formájában igen, ott le is van ez tisztázva az elején. Sunyi módon, szerelmet tettetve és a másikat manipulálva soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!