Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esély, ha egy férfi elutasítja a közeledésemet?
Nagyon jól érezzük magunkat az egyik férfi kollégámmal. Sokat nevetünk munka közben. Tudom, hogy ez sokaknak gáz, de megkérdeztem, hogy lenne-e kedve munkán kívül is találkozni. Azt mondta, hogy sajnálja, de barátnője van és nem szeretne ilyenbe belemenni.
Ettől függetlenül lehet még esélyem nála? (Egy másik kollégánál utánajártam, hogy tényleg van-e barátnője, de ő sem tudta.)
Kérdező, gondolj bele: ha miattad dobná a barátnőjét vagy megcsalná, akkor szerinted veled nem tenné meg ugyanezt? Gondolkozz.
Hűséges a pali, te meg szállj le róla. Szerintem egyértelműen, magyarul fejezte ki magát, hogy nem akar tőled többet.
Nem teljesen veszett az ügy? Mégha el is tudnád csábítani kérdező akkor is bujdosni kéne. Nem vállalna fel, nem nagyon járnátok kettesben ide-oda. Csak megdugna.
Tényleg olyan pasira fáj a fogad aki csak ürítene beléd, de persze a barátnőjébe szintén?
Tegyük fel elhagyná érted a csajt és összejönne veled. Megtudnál benne bízni azok után, hogy veled csalta meg?
Vagy mondjuk nem menne volna el a végsőkig ("csak" csók, flört), de érzelmileg lenne hűtlen hozzá? Nem tartanál attól, hogy veled is megtenné, vagy attól, hogy nem heverte ki a csajt, a kapcsolatot és visszamenne hozzá, szakitanátok? Kapcsolatból kapcsolatba ugrani nem kifizetődő főleg megcsalás után.
Így teljes mértékben veszett az ügy.
Lehet jó ismerősnek tart téged, szimpi vagy, de ennyi.
Lehetsz szép, cuki a szemében, de mint jó kolléga.
Boldog a párkapcsolatában. Megvárod míg boldogtalan lesz és vigasz, búfelejtő lennél? Ér annyit a pasi? Az szomorú amikor csomó szingli pasinál lenne esélyed bonyodalmak nélkül...
Ha egy férfi magától nem ajánlja fel, nem hív meg hogy menjetek valahová annál nincs lehetőséged.
Fölöslegesen kezdeményeztél.
Csak beégetett magad és ha nem fejezed be el is fog utasítani durvább módon.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tehát nem kezdeményezett nálad soha, nem volt félreérthető és te randizni hívtad és arra vágta rá, hogy párja van, boldog vele, mindenkivel barátságos, de te azzal etetted magad, hogy hazudik?
Fúh bakker ez így ultra ciki.
Nagyon egyértelmű volt veled, nem kellesz neki mégcsak szexre sem. Hagyd békén.
#8:
Nem tipik nő inkább tipik "nő".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!