Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez másnál is gyakori?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez másnál is gyakori?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mindig így járok.. nő vagyok, megismertem valakit, nem úgy indult a dolog, hogy lesz köztünk valami, munkakapcsolatban vagyunk. Elkezdett közeledni, tényleg mintha komolyan gondolta volna a dolgot, kedves volt, bókolt, lassan közeledett, olyan célzásokat tett, hogy nem biztos magában, ezért nem mert lépni, még tetszett is, hogy nem az a nyomulós pasi.. de lassan kiderült (ő nem mondta el, csak egyre több jel volt), hogy van valakije. Akkor mért kell ez..? Mért nem mondja ki nyíltan akkor, hogy ő csak szexet akar, mért tesz utalásokat arra, hogy nem mer kezdeményezni, mert fél a visszautasítástól, mért mondja hogy fontos vagyok neki, hogy megszeretett, mért mért mért..??? Értem, hogy jót tesz a egójának, meg tetszik neki hogy bejön más nőknek is, de bennem mért kell érzéseket keltenie..? Mért nem mondja előre, hogy semmi komolyat nem akar, mért viselkedik úgy, mintha nem lenne senkije? Az ilyen másnál is gyakori? Mert velem az utóbbi időben mindig ez történik... Elég rossz.
2024. jún. 2. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Maga előtt is tagadja, hogy egy se--fej, és előtted is szebbnek akarja mutatni magát, hogy oda legyél érte, mivel hát ez izgatja. Semmi extra nincs ebben. Nincs nekik lelkiismeret furdalásuk, szóval ilyeneket ne is kérdezz, hogy miért miért miért. Egyszerűen mert neki ez szórakoztató. Az nem számít, hogy te ettől hogy leszel. Szóval, olyanokkal ismerkedj, akik rendesen foglalkoznak veled, beszélgetnek veled, elhívnak randira, odateszik magukat, nem ez a sz-rakodás megy... ha ez megy, akkor engedd el, ne vedd fel. Ezt kellene ezekből megtanulnod, és akkor nem lesz "mindig ez veled az utóbbi időben".
2024. jún. 2. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kimondja nyíltan, hogy csak lazát akar, akkor elküldenéd.
2024. jún. 2. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
És a sima szexbe belemennél érzelmek nélkül? Nem hiszem :D
2024. jún. 2. 22:08
 4/9 A kérdező kommentje:
3 nem tudom, amikor még nem éreztem többet lehet hogy belementem volna, mert vonzott, de akkor legalább tudnék aszerint dönteni, hogy mit akarok. De így hogy nem őszinte, nem tudok.
2024. jún. 3. 06:17
 5/9 Laylah ***** válasza:

*miért

Nem, nem gyakori.

Nem érdekli, hogy hogyan érzel, nem érdekled mint ember, csak egy test vagy; innentől csak magadat kínzod, valahányszor figyelmet szentelsz neki.

2024. jún. 3. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is van egy pasi, asszonykája van, 2 gyereke. Fiatal még nagyon, jó a humora, szeret beszélgetni.

A takaritónő úgy hivja, p..cimágmes. ha ott van az automatánál vagy 4 nő körülveszi. Kb mindenki oda van érte. Ő is szereti ezt a szitut, ki is használja. Ha olyan a hangulata, ahhoz megy,nakivel lelkizhet, ha olyan, akkor ahhoz, akivel szórakozik, játszanak, ha olyan a kedve, akkor ahhoz megy, akin látszik neki, elpirul és alig tud megszólalni a nő 😃

Szóval ölelget, puszilgat, pacsizgat majdnem minden fiatal nővel. Célozgat is erre arra. Mégsem csinál ennél többet. Ez csak ilyen munkahelyi szórakozás neki, hogy jobban menjen az idő 🙂

2024. jún. 3. 12:46
 7/9 A kérdező kommentje:
6os oké, az ilyet nem veszi komolyan az ember. De nekem ez a pasi olyanokat mond, hogy szeret, fontos vagyok neki, vonzódik hozzám, stb. Ha szórakozik, akkor mért visz bele érzelmeket? Persze értem, ő így jól elvan, dehát azért én sosem mondtam pasiknak, hogy szeretem őket, ha nem éreztem úgy tényleg.. ha pedig úgy érzi, az gáz, mert szinte biztos, hogy van párja, szóval nem túl hűséges típus úgy tűnik..
2024. jún. 3. 13:19
 8/9 Laylah ***** válasza:
Mondani bármit lehet.
2024. jún. 3. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mondja basszus, hogy megdugjon! Mégis miért mondaná? Ha kapcsolatot akarna, akkor független lenne, és találkozgatna veled, nem csak munkahelyen szórakozna az unalmas óráiban.

Szembesítetted amúgy, hogy figyelj már, te kapcsolatban vagy, így szállj le rólam??

2024. jún. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!