Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őt akarom,de hogyan ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt akarom,de hogyan ?

Figyelt kérdés
Van valaki,aki már régóta nagyon érdekel,és nem tudom elfelejteni. Énis érdekeltem őt,de leráztam,és megbántottam sajnos,amit nagyon bánok azóta is. Bár vissza tudnám tekerni az időt,mert nagyon gyerek ésszel voltam akkor még,és elrontottam mindent. Csak annyit tudok róla jelenleg,hogy szingli. Félek neki írni mert tudom ,hogy már biztos nem akarna tőlem semmit,mivel nagyon büszke. Ti mit tennétek hagynátok veszni ,és továbblépni? Vagy kockáztatnátok és írnátok neki?
2024. máj. 31. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi történt pontosan. Elég kevés az információ.
2024. máj. 31. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát, nem veszítesz semmit, ha írsz neki. Ha elutasít, akkor nem lesz a tiéd, de így sem az, szóval ugyanott leszel, mint most.
2024. máj. 31. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Szia,

Na én így leírnám, ahogy nekünk írtad. Egy barom voltam, nem kezeltem jól, ezt beláttam. És megpróbálnám, max nemet mond. De sokkal többet nyerhetsz vele, mint amit veszítesz, max kapsz egy nemet, na bumm.

2024. máj. 31. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Semmi nem lehetetlen. Még építhetsz időgépet.
2024. máj. 31. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Késő bánat!
2024. máj. 31. 17:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!