Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szemezni a mozgólépcsőn?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezni a mozgólépcsőn? Meddig tart ez az élmény?

Figyelt kérdés

Csapzottan, fáradtan jöttem le a mozgólépcsőn a metróhoz, amikor tök véletlenül elkalandozott a tekintetem, és megállapodott egy fiún, akivel aztán kitartóan néztünk egymás szemébe, majd egy meleg, kellemes, irtó aranyos mosolyra húzódott a szája. Kivirult a szeme, és nem volt teliszájas, csak olyan éppen hogy észrevehető mosoly, az egész arcából olyan szeretet sugárzott.

Ez még a múlt héten történt, de azóta nem bírom kiverni a fejemből, napközben eszembejut, és önkéntelenül is elmosolyodok, és melegség fut végig a tagjaimon.

Megtalálni biztos nem fogom, akkor hogyan felejtsem el?

18/F

2024. máj. 27. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Hát ez van, ha az ember épp 18 éves tini... majd elmúlik, ha felnősz.
2024. máj. 27. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
1# Mennyivel jobb felnőni és buval bszott képpel elmenni mindenki mellett, nem?
2024. máj. 27. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyeneket én se tudok elfelejteni csak nekem kicsit más volt a szitu.

Pláza barátommal mentunk lefelé vagy felfelé, a közvetlen mellettünk levő velünk szembejövő másik mozgólépcsőn meg egy csaj jött szembe, barátom lesi feltette ő is a kezét a futószalagra mintha meg akarná a csaj kezét èrinteni. Meg állandóan ilyeneket csinált.

Akkor ott mellette még úgy voltam vele hogy mellettem "nőzik", de rossz.

Azt nem is gondoltam volna viszont, hogy ezek egy életre is megmaradnak bennem kitörölhetetlen emlékképeknek.

2024. máj. 27. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
de jó, hogy kinőttem ebből
2024. máj. 27. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
40 felett is ilyenek
2024. máj. 27. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:
A fiú inkább volt 22-25 éves. És elsőre nem tűnt olyan szemet kápráztatóan jóképűnek. Csak aztán amikor hosszan a szemembe nézett és elmosolyodott...
2024. máj. 27. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a melegség lassan nemcsak a tagjaidon fog végigfutni...:)

Nem vagyok fiatal férfi,de amikor metrózom,naponta fordul ilyen elő,érdekes módon a férfiak,srácok szemeznek,néznek...nemcsak a mozgólépcsőn,de a vonat utasterében is, akkor is,ha szembe ülnek velem és mellette ül a csaj,akivel egymás kezét fogják ( csak tudnám minek? ).

2024. máj. 28. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!