Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan kapcsolat is kifullad néhány év (3-4) alatt, amelyek úgy indultak, hogy szinte minden szempontból harmonikusak voltak? Ha igen, szerintetek miért?
Figyelt kérdés
máj. 25. 16:20
21/26 anonim válasza:
Igen. Nem értenek egymáshoz, nincs türelmük egymáshoz, alapból fedélzeti problémásak, nincs jó szülői/problémamegoldó képességük, csakis a konvencionális hagyományaokt-, vagy a biokémia miatt vannak együtt, ami mellémegy.
22/26 anonim válasza:
A felnőtt kapcsolatokban fontos, hogy legalább 3-4 évente szintet lépjen a pár. Ha ez elmaradt, ha nincs fejlődés, akkor gyakran szakítás a vége.
23/26 anonim válasza:
Szerintem igen. Egyrészt az együttélés, másrészt a szex is laposodik, ezek a fő okok.
24/26 Kedves Vezető válasza:
Mindegyikben elmúlik a szerelem, szeretet lesz.
Ekkor lép életbe a szerető opció.
25/26 anonim válasza:
Igen, ezt a saját bőrömön éreztem. Nyilván nem vagyok tökéletes én sem és nem akarom az exeimet hibáztatni, de sajnos egyikük sem szeretett igazán dolgozni a kapcsolatért. Én mindent beleadtam, ők meg belekényelmesedtek ebbe, aztán évek alatt elfáradtam és nem tudtam feltöltekezni így részemről kifulladt a kapcsolat.
26/26 Kedves Vezető válasza:
És hiába ott a több éves kapcsolat, amiben sokat dolgoztál, hogy működjön, szeretet lesz a szerelemből, jó esetben.
És ha jön a szerelem valakinél, akkor kérdés hogy az illető megéli e, megengedi e magának a szerelmet újra, vagy marad a szeretetben.
Ezért is van a szerető.
De ezek meg viszonylag elég hamar kiderülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!