Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan kapcsolat is kifullad néhány év (3-4) alatt, amelyek úgy indultak, hogy szinte minden szempontból harmonikusak voltak? Ha igen, szerintetek miért?
Figyelt kérdés
máj. 25. 16:20
11/26 anonim válasza:
#8-as. Ez egyaltalan nem igaz. Nagyonis rendes es ertelmes lanyok szoktak porig rombolni mukodo kapcsolatokat es tonkretenni a baratjukat. Nem csak a plazacicak.
Pl belepnek az aldozat szerepebe aztan minden felelosseget felreteve, gerinctelenul megcsaljak a parjukat 🤮
12/26 anonim válasza:
11. Ne úgy nyilatkozz nar, hogy minden nő ilyen, ezek kislányok.
Fogadd el, nem jól választotok. Bem csak a külső a minden, elárulom..
13/26 anonim válasza:
Képzelheted, hogy mekkorát csalódtam, ráadásul duplán! Persze most már azt mondom, de jó, hogy ez megtörtént. Ha hozzámegyek és már gyerekek is lettek volna, sokkal rosszabbul járt volna mindenki, ha akkor derül ki, rommá csalnak.
14/26 anonim válasza:
13. Helyes. Állj fel, porold le magad, biztosan gyönyörű nő vagy. 💗
15/26 anonim válasza:
30-35eves kislanyok, ja. Tapasztalatbol beszelek ( meg mellé még itt is ezeket olvasom ) ugyhogy nem kell vedeni oket. Nem (csak) kislanyok csinaljak ezt, hanem még nálam idosebbek is, pedig en se vagyok fiatal.
16/26 anonim válasza:
Oh, köszi a bókot, azóta eltelt kb. 15 év, azóta lett egy gyönyörű kislányom, de most meg özvegy lettem, még nem tudom, mit tartogat nekem az élet! Már 40 vagyok, szóval szerintem semmit. Már mint párkapcsolatilag.
17/26 anonim válasza:
Átérzem , engem is az csalt meg akirol azt hittem, hogy mindent eldobna ertem. ( nő volt es nem fiatal es nem is az elso kapcsolata )
18/26 anonim válasza:
15. Szóval te q saját rossz döntéseid alapján megítélsz egy egész nemet. Gyerekes vagy...
19/26 anonim válasza:
Te meg nem fogod fel amit olvasol , csak beszólsz. Az hogy mindenki szakít, hogyan lenne mind az én döntésem? Miattam szakít mindenki ?
20/26 anonim válasza:
19. Mit nem fogok fel?
Megítélsz a SAJÁT hülyeséged miatt egy egész nemet!
Buta vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!